Arama sonuçları

1. M

Part time Grafiker Aranıyor - İstanbul Avr. Yakası

iyi günler mail adresinizi verebilirseniz örnek çalışmalarımı ve özgeçmişimi göndermek istiyorum
  2. M

logo acil yardım

uçağın üzerinde kırmızı yazı ile olan SITH yazısını diyor herhalde...
  3. M

Brosür tasarimi yaptirmak istiyorum !!!!

sayfa adedi boyut görsel gibi bilgilerle bilgi verirseniz yardımcı olacak birileri çıkacaktır
  4. M

Yardımcı olacak varmıydı

@Murat Güler Çok yerinde bir cevap tebrikler!!! Yöneticiler bence alakasız ilanlara uyarı yapmalılar...
  5. M

Tanitim Brosür hazirlama

arkadaşlar nasıl grafikersiniz hemen yazıyorsunuz... 13 sayfa? ... yada şimdi söylemeyim sonra çatlatırım mı diyorsunuz? yada ilanlara ezbere cevap mı yazıyorsunuz? cevap verenler arasında creative gruplar bile var*
  6. M

Grafiker veya Tasarımcı

nasıl karlı bir iş? bir yapıp bin mi alıcaz? az çalışıp çok mu kazanıcaz? dürüstlük derken başka bi şey mi?
  7. M

Tasarım yaparak para kazanın.

@assyh Evet, aç gözlü olmanın gereği yok o yüzden bu mesajı silelim. Hem tartışalım deyip hemde yazlıanlarla dalga geçmenin kulp bulmanın anlamı yok... Emek bu kadar ucuzsa ya internetten indirin. yada siz oturun iki çizgi atıp yapın tshirtleri hem ödemede zorun yaşamamız olursunuz (...
  8. M

ayakkabı tasarımı !!!

myunder@gmail adresine mail atarsanız hem konuşup hem örnek işler gönderebilirim
  9. M

Menu dugmeleri yapimi

merhabalar, mail adresinizi myunder@gmail adresine gönderirseniz çalışmalarımdan örnekler gönderebilirim... iyi çalışmalar
Yukarı Alt