paylaşım için teşekkürler güzel bilgi de bu katalog nerden bulacaz ben bursa dayım 0-*12 yaş arası desen katalog bulamıyorum gelenlerde çok uçuk rakam veriyor
benin klasörler ortadan kayboluyor gizli klasörler olarak beliriyo gizli klasörleri göster e tıklıyorum düzeliyo gibi 2-3 dakika sonra tekrar gizli larak klsörler ortadan kayboluyor her seferinde gizli klasörler olarak değişiyor format atıldı fayda etmedi
emeğinize sağlık güzel çalışmalar filli-ayılı-kelebek figürleri lazım bana nerden vede nasıl temin edebilirim teşekkür ederim bebek-zıbınlara bu çalışmalardan uygulamak istiyorum güzel çalışmalar birde 1 yaş için cmyk desen varmı? yazlık olacak
valla helal olsun diğerlerini indirdim işime yarayanları ayırıyorum emeğine sağlık çok güzel kaynaklar bulmuşsun valla bana bebe deseni çoğunkta lazım
bunları indirdim fakat ai formatları beyaz sayfa olarak görünüyor sedece jpeg var
Flood yapmayınız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.