1983 Yılı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi grafik tasarım bölümü yüksek lisans mezunuyum. Uzun yıllar çeşitli reklam ajanslarında creative director/art director olarak görev yaptım. Güzel Sanatlara hazırlık için resim, desen dersleri ve grafiker olmak isteyenler için grafik tasarım ve...
1983 Yılı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi grafik tasarım bölümü yüksek lisans mezunuyum. Uzun yıllar çeşitli reklam ajanslarında creative director/art director olarak görev yaptım. Güzel Sanatlara hazırlık için resim, desen dersleri ve grafiker olmak isteyenler için grafik tasarım ve...
1983 Yılı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Yüksek Lisans mezunuyum. Uzun yıllar çeşitli reklam ajanslarında creative director/art director olarak görev yaptım. Güzel Sanatlara hazırlık için resim, desen dersleri ve grafiker olmak isteyenler için grafik tasarım ve...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.