@organ
Geçte olsa Hoş Geldin aramıza Kardeşim.
Bildiğin Gibi Sadece Bu Sitede Değil Tüm Sitelerde E-mail Adresi Vermek Yasak.
Ama Yinede Sormak İstediğini Forumda Konu Açarak Sorabilir Yahut Konu İle İlgili Başlık İçerisinde sorabilirsin.
Saygılarımla By ExE
Bak Sen Şu İşe Bende Neden Bole Oldu Diye Merak Ediyordum 1 Haftaya yakındır bişe indiremiyordum.
exorcims Arkadaşımızın dediği Gibi kedi Kopek Ayrımı Yapmaya başlayacaz.ALLAH Yardımcımız olsun ne edelim
Bende Orda Olmak İsterdim, Ama Malum İstanbul'da Yaşamıyorum. Eminim ki; Diyarbakır'dan Epey arkadaş Vardır. Diyorum ki; Bi Ara Diyarbakır'dan Olan Arkadaşlarla, Kendi İmkanlarımızla Bi Toplansak İyi Mi Olur :D.
Grafikerler.org Üyesi Olmaktan Her Zaman Guru Duymuşumdur Açıkçası Söylemek...
Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!
hhueuhe harbiden çok komik olmuşsun ama 2 resimdeki pixel olarak olmamış. Özellikler dudak etrafı ve burun uçlarındaki kırmızı rengi iyi kulanamamışsın .
Çalışmalarından dolayı seni yinede Tebrik Ederim
cs3'ün yenilikleri .Smart filters iyiye benziyor, bir layerı smart yaptıktan sonra uyguladığınız filterlar layer altına alt layerlar halinde ayarlanabilir olarak ekleniyor, her filter arasında mukayese etmek ve önce eklenen filterı hızlıca değiştirmek için çok iyi bir yenilik.
Yeni sürüm çok...
Logo Harika Bence Yanlış Hatırlamıyorsam Renkweb internet Hizmetleri Hatred Kardeşimizindi Reklam Olmasın :D.
Bu arada Bannerdeki Hoparlor Neden O Kadar Büyük :S Keşke Az Külültüp Daha Değişik Bişe Yapsaydık Klasik Bir Türden Ama İdare Eder ;)
Eline Emeğine Sağlık
@MehmetBozaslan
CMYK nin Ne Oldugunu Bilmiyorum Ama Bulmak Pekte Zor Bişe Olmaması Lazım Ara Yater. Önce Ne Yapacağına Karar Ver Daha Sonra Bulursun ;)
Yakından Bakılınca Sağ Eli Sanki Zayıflamış :D Ve Pixeli Balımından Pek İyi Sayılmaz ;) Ve Gölge Hiç Olmımş Ama Casaretinden Dolayı Tebrik Ediyorum Seni.
Çalışman Güzel Paylaşımın İçin Teşekkkürler ;)
@ozcan.ates
Basit Olabilir Ama Bilmeyenler İçin Az Da Olsa Yararı Var BiGG_BoSS Arkadaşımızın Anlatmak İstediği Böylr Bir Tema Nasıl Ortaya Çıkar Die Anlatım Yapmış İllede Aynısı olacak değil Sadece Mantıklı Olarak Bu Şekilde Yapılır.Bilen İçin 15 Dk Almaz Hoş Bir Görünümde Vermez Ama...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.