X6'nın deneme sürümünü yükledim bugün daha tam olarak incelemedim ama dosyanın açılma hızına hayran oldum en kısa zamanda lisanlısını almayı düşünüyorum ;)
konuyu nereye açacağımı bilemedim tebrik mesajı göndericem ama müşterilerin maili ilk açtıklarında mesajı ve resmin görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :confused:
Freehand tool aracını kullanarak birazda sabır göstererek yapabilirsin ama ne kadar göze hoş gelir bilmiyorum bununla uğraşmak yerine bu siteden veya birçok grafik sitelerinden istediğin gibi floral desenler bulabilirsin istersen onların üzerinde oynama yaparsın tabi bu benim önerim kolay gelsin.
Murat bey ve Reborn ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama olmadı düzelmiyor bu aralarda da işler okadar yoğunki yazdığınızı okumaya bile fırsat bulamadım başka bi yolu yoksa programı yeniden kurmaktan başka bi çare kalmıyor sanırım :o
arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinrim yazmaya başladığım anda 270 derecelik açıyla yani aşağı doğru başlıyor yazı nasıl düzeltebilirim sıfırlayınca düzeliyor ama sürekli bunu yapmak gerekiyor yardımcı olurmusunuz :(
@hyildiz11
Arkadaşımın öne çıkan özellikleri gülüşü,çok sevdiği gözlüğü,sarışınlığı ve iş gereği il il dolaşmasıdır bunları göze alarak hazırladığım bi çizimdir. Böyle bir çizgifilm karakteri varmı bilmiyorum ama arkadaşımdan başka yerden esinlenmedim :)
Yorum için teşekkürler...
Ömer Bey bilgilendirme için teşekkür ederim ilgimi çekti yarışma tam logoyu hazırladım kuralları detaylı bir şekilde okuyayım dedim bi de ne göreyim logo firma ismi olmayacakmış bende tam firma ismini kullanarak logo yapmıştım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.