photoshopta açıyorum kaydedip corele atıyorum ama çok küçük bi düzenleme yapamıyorum 2 saatim kaldı iki sat içinde bunu halletmem hazım yardım edebilirseniz gerçekten sewinicem..
Bana bi kumaş üzerinde gösterdi sadece elimde bir öğneği yok malesef. Bilgileriniz için hepinize teşekkür ederim. Filmi birebir oturtmak mümkün değildir hataları kapatmak için genişletiliyor demiştiler bana corelde bunu çizgi kalınlığıyla yapabiliriz ama photoshopta hiç yapmadım çokta iyi...
Filmlerin hepsini birebir oturamadığımız için desenlerimizi şişiriyoruz dedi. Vektörel olduğunda çizgi kalınlığı verirsin bu sorun çözülür ama photoshopta nasıl yapıcağını bilmiyorum.Bi çalışma gösterdi bana desenin buğulu bi çerçevesi war.Acayip bişey yani nasıl çözücem anlamadım :( Pazartesi...
Emprimeden iş almaya başladım müşteri her verdiğim deseni şişiriceksin dedi. Photoshopta oluyomuş bu olay ben bilmiyorum acaba bilen yardımcı olabilirmi??
Haklısınız daha göz alıcı renkler kullandım ama beğenilmedi siyah beyaz istediler.Yapılan yorumlar bnm için çok önemli göremediğim kusurları bilip düzeltmeye çalışıcam
Corelde oluyo bahsettiğim durum. Program yanlış yüklenmiştir dedi kurstaki hoca :( elimde yedek cd de yok düzeltmem mümkün değilmi? İlginiz için teşekkür ederim..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.