Bahtınur Yıldız cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Logoyu çizmekte yada çıktı almakta bir sorun kalmadı. Fakat dediğim gibi karbon kağıdından bile strafor üzerine çizim yapamadım sanırım aydıngerle hiç olmaz ama folyo olabilir en azından şimdilik o tarz birşeyle idare edeceğim. Teşekkürler.
Evet hocam düzenek böyle ama O-A-R gibi harfleri direk içinden de kesebiliyorum onlarda sorun yok sorunum sadece bu şekli strafora nasıl aktarabilirim :)
Vakite ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.
H-D Hocam anlatmaya çalıştığım sizin bahsettiğiniz olay değil. ZxxxE hocamın anladığı şekilde yalnız kesimi Router makinelerinde değil kendimin hazırladığı düzenekte yapıyorum. Bir kaç deneme yaptım rastgele ve güzel sonuçlar aldım...
Merhabalar, bu aralar strafor kesimi ile ilgilenmeye başladım incelediğim örnekler çok hoşuma gitti maliyeti az ve güzel örnekler çıkıyor. Kendime bir tabla hazırladım rezistans teli vs. strafor kesmek için. Şimdi bir kaç sorunum var bu konuyla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
@cagllar
Evet yeni başladım 8 sene felan oluyor ama hala hiç bir şey bilmiyorum diyecek kadar mütevaziyim bu konuşmalarıda hiç sevmem şu kadar senedir bu işteyim,bu işleri yaptım gibi ama bazen buna mecbur bırakılıyor insan.Daha önceki yorumlarımda yazdım ama tekrar söylüyorum öneri veya...
Evet bu diğer blog arayüzlerine göre daha güzel olmuş ama sponsor alları bölümünde kullandığın renk gözü rahatsız edici sanki.Bir yazıyı okumaya çalışırken bile gözüm direk oraya kayıyor biraz daha mat mı olmalıydı?
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Eleştiriye karşı açık olmasam koymazdım çalışmayı buraya onun için yaptığınız yorumlar tabi ki benim için önemli ama beni rahatsız eden @cagllar "o öyle olmaz bak ben daha iyi çizerim " tarzında yaklaşımı ben yanlış anladım sanırım yorumlarınız için tekrar...
@cagllar düşünceleriniz için teşekkür ederim öncelikle logo benim çizimim değil hazı bir icon tasarımınızda bana ne anlatmak istediğinizi inanın anlamadım benim arayüzümde öylesine çizilmiş bir arayüzdü üzerinde durmadığımı konuyu açarken belirttim yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.