@Emine Şahin
Tamam Emine Abla.. Yanlışlıkla Oldu.. Çok Özür dilerim Bir Daha Kullanmam .. Yasak oldugunu Bilmiordum..
Emine Abla Senin Arşivinde Yokmu Et Resimleri Yukardaki Gibi yani
Çok Acil Kasap Et Reyonu Ürünleri Lazım... Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim... Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler Örnekteki Gibi Olursa Çok İyi Olur Umarım Birinizin Arşivinde Vardır..
Foto:
Kırmızı Seçili Alandaki Gibi Fotoğraflar Yüksek Çözünürlükte Olursa Çok İşime Yariyacaktır Çünkü...
@Emine Şahin
Pardon düzeltiyorum :) Yan Tarafi İşte.. Ek Yerleri Belli degil sadece orda oyle gozukuor.. numaranın alt tarafında..:) genede emine hanım yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkürler
Merteral 100 % Sorun Nedir unnuttum Nazar Değmez İnş.. Bize Makina Geldiinde Dökme Boya Yan SAnayi Boyalar Vardı Kafalarda Cok Problem vardı Sonunda Kafaları Kırdım :D Ama İyi Oldu Yeni Kafaları Takınca Yeni Çıkan 440 cc Boylar İle Baya Baskı Basıyorum Boya başı 50 Metre Kare Felan Ne Renk...
Aracın Bitirdikten Sonraki Resmi.. Bu Kamyonetin Arka Tarafı Düz Olduğu İçin Normal Folyo İle Yapıştırdık Cast Kullanmamıza Gerek kalmadı..
Bi Nevi Güzel Oldu :)
Bütün Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.. Paylaşımlarım Devam Edicektir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.