Arama sonuçları

1. kornyusuf

Grafik Tasarımcı Olarak İş Arıyorum

İlan Yayından Kaldırılmıştır.
  2. kornyusuf

İlan Günceldir. Tercihim Reklam Ajanslarıdır.
  3. kornyusuf

YUSUF ALTIN Cep Telefonu : (544) 849 87 62 E-Posta : korn_yusuf@hotmail.com Kişisel Bilgiler Medeni durumu : Bekar Toplam Tecrübe : 3 yıl Çalışma Durumu : Çalışmıyorum Eğitim Durumu : Yüksek Okul (Mezun) Askerlik Durumu : Yapılmadı Doğum Tarihi : 20.09.1991...
  4. kornyusuf

Overprint

arkadaşlar bugün birşeyle karşılaştım daha önce hiç zemin üzerine beyaz(renk) kullanmadım. bugün overprint yapılması gerekiyormuş matbaa'dan söylediler bu işlemin pdf üzerinden overprint yapma yada kayıt ederken yapılan bir kısa yolu varmıdır arkadaşlar. Bu Konuyla ilgili bilgi sahibi varmı ?
  5. kornyusuf

cdr uzantılı dosyaları toplu halde jpeg yapmak

Eğer Corelin içinde sayfalar varsa sadece 1. Sayfayı baz alır. Eğer Dediğin şey buysa her corel dosyasında sadece 1 sayfa bulunacak şekilde tek tek kaydet bu çözüm olabilir. bende aynı işlemi corelden toplu bir şekilde .ai"ye çeviriyorum...
  6. kornyusuf

Coreldeki tüm sayfaları Ai aktarmak

Arkadaşlar teşkürler siteden daha sonra bu konuyla ilgili bilgiyi buldum bu durumla karşılaşan arkadaşlar için link aşağıdadır bilginize... https://www.grafikerler.org/corel-draw-video-dersler/24633-coreldrawda-toplu-halde-dosya-donusturme-videolu-anlatim.html
  7. kornyusuf

Coreldeki tüm sayfaları Ai aktarmak

Arkadaşlar corel x5te yapılmış olan 24 sayfalık bir broşür var. ben bunların 24 sayfasınıda ai"ye atarmak istiyorum yalnız tüm safaları save as yaptığım zaman sadece 1. sayfa geliyor tüm sayfaların gelmesi için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.
Yukarı Alt