Arama sonuçları

1. V

Music Is Life ( Acemi Biri için iyi sayılmaz mı ? )

@Hakan Dağdeviren Hakan Bey doğru söylüyor olabilirsiniz .. Fakat bu kompozisyon işlerini pek bilemem gösterenim olmadı .. Çevremde bu işlerle uğraşan birileride yok . . Onun için bazı şeylerde yani bazı dediysemde çoğu şeylerde eksiğim olabilir.. Zaman okuyup o eksikleri tamamlayacağım .. :)
  2. V

@Kerim ÖKSÜZ Teşekkür ederim . . :) Öğrendiklerimi yavaş yavaş kavrayıp sizlere daha yaratıcı bir tasarımla gelicem.. :)
  3. V

Lovelly ( Ufak Basitce bir tasarım . )

Eveet arkadaşlar yeni bir tasarımla karşınızdayım. . . :) Yeni başlamanın heycanıyla sizlerle paylaşmak istiyorum. . :) Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.. :) Psd'si Buyrun : http://www.dosya.tc/server2/XBui2q/Desing4.rar.html
  4. V

@muge sayar Teşekkür ediyorum .. :D Bende bir yerden başlayıp kendimi geliştirmeye çalışıyor.. Herkes böyle şeyler yapmıştır ve geriye dönüp onlara baktığında gülüp geçer.. Ama herkeste gelip buraya çalışmalarını koymaz . . . @Yamo : İlk önce teşekürle başlamak istiyorum . . Desing...
  5. V

Arkadaşlar yeni başlamış biri olarak.. Yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum .. Farkındayım çok basit çalışmalar.. Zamanla dahi iyi şeyler öğrenip iyi tasarımlarla karşınıza gelicem. . . Teşekkürler şimdiden. . Resmin Psd'si: http://s2.dosya.tc/server/IRUZd2/MusicIsLife.rar.html
  6. V

Typography Art Design ( İlk Çalışmam)

Hmm .. Olabilir.. Bende Edindiğim bilgilerle bunları yaptım .. Zamanla Tipografi işini kavrayınca . . Herşey daha iyi olcağına eminim .. Teşekkür ederim . .
  7. V

Typography Art Design ( İlk Çalışmam)

Arkadaşlar Fotoshop adına üzerine çalışıp yaptığım ilk çalışmadır.. Kimilerine göre çook kötü veya basit gelebilir fakat gerçektende bişileri kavrayıp yapmak istediğim için bir yerden başlayıp bişiler yapmaya çalıştım . . Şimdiden Teşekkür ediyorum.. :)
Yukarı Alt