@Hakan Dağdeviren
Hakan Bey doğru söylüyor olabilirsiniz .. Fakat bu kompozisyon işlerini pek bilemem gösterenim olmadı .. Çevremde bu işlerle uğraşan birileride yok . . Onun için bazı şeylerde yani bazı dediysemde çoğu şeylerde eksiğim olabilir.. Zaman okuyup o eksikleri tamamlayacağım .. :)
@muge sayar
Teşekkür ediyorum .. :D Bende bir yerden başlayıp kendimi geliştirmeye çalışıyor.. Herkes böyle şeyler yapmıştır ve geriye dönüp onlara baktığında gülüp geçer.. Ama herkeste gelip buraya çalışmalarını koymaz . . .
@Yamo : İlk önce teşekürle başlamak istiyorum . . Desing...
Arkadaşlar yeni başlamış biri olarak.. Yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum .. Farkındayım çok basit çalışmalar.. Zamanla dahi iyi şeyler öğrenip iyi tasarımlarla karşınıza gelicem. . . Teşekkürler şimdiden. .
Resmin Psd'si: http://s2.dosya.tc/server/IRUZd2/MusicIsLife.rar.html
Hmm .. Olabilir.. Bende Edindiğim bilgilerle bunları yaptım .. Zamanla Tipografi işini kavrayınca . . Herşey daha iyi olcağına eminim .. Teşekkür ederim . .
Arkadaşlar Fotoshop adına üzerine çalışıp yaptığım ilk çalışmadır.. Kimilerine göre çook kötü veya basit gelebilir fakat gerçektende bişileri kavrayıp yapmak istediğim için bir yerden başlayıp bişiler yapmaya çalıştım . . Şimdiden Teşekkür ediyorum.. :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.