Arama sonuçları

1. H

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

eline emeğine sağlık güzel gözüküyorlar sanırım perde desenleri bunlar
  2. H

Çok Güzel Borderlar Bunlar 124 Adet

ellerine sağlık güzzel gözüküyorlar , linklerin ölmüş canladırırmısın tekrar
  3. H

bir-iki desen daha bi bakın osmanlı tuğra da var

ellerine sağlık güzel olmuşlar
  4. H

emeğine sağlık
  5. H

karışık desenler

ellerine sağlık ustam
  6. H

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

yaptım yaptımda, ancak ben sanırım beceriksizim
  7. H

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

özür dilerim arkadaşlar konuyla ilgisi olmayacak bir durumu sizlere danışmak istiyorum ben nakış deseni indirmeye çelışıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum desenleri nasıl indirebileceğimi bana öğretebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
  8. H

Coreldrawda clipart nasıl çalışırım

slm arkadaşlar ben desen indirmeye çelışıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum desenleri nasıl indirebileceğimi bana öğretebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
  9. H

iyi akşamlar arkadaşlar banada nevresime uygulaya bileceğim desenler lazım yardım edermisiniz
  10. H

karışık desenler

merhaba arkadaşlar ben de emeklerinizden yararlanmak istiyorum örneğin bu desenleri indirmeye çalıştım ancak çok acemi olduğum için beceremedim ( rapidshare ) indirmeye çalışıyorum ancak yapamadım üyelik yaptım siteye ancak nasıl indireceğimi bilemiyorum, bu beceriksize yardım edermisiniz...
  11. H

Yaka desenleri lazım yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar ben istanbuldan çeyizciyim bana nevresime yapılabilecek desen varmı elinizde banada yardımcı olursanız çok sevinirim
  12. H

eline emeğine sağlık çok güzel desenler çıkarmışsın sanırım bunlar perde desenleri
  13. H

İğne Ardılı Sargı Yapmak

slm ACCURATE kursu felan varmı arkadaşlar ? istanbul
Yukarı Alt