Arama sonuçları

1. M

Flash Banner Tasarım + Animasyon Uygun Fiyata Yapılır

Google uyumlu flash bannerlar uygun fiyata yapılır. 300x250 master banner tasarım + animasyon fiyatı: 200TL diğer her boyut için çoğaltmalar: 75TL. Google reklam bannerlarınız kısa sürede size teslim edilir. ayrıntılı bilgi için: www.mugeunlu.com örnek bannerlar...
  2. M

Web arayüz tasarımı yaptırılacaktır.

Merhaba, Yaklaşık 3 yıldır freelance art director olarak çalışıyorum. Sadece tasarım yapıyorum. Çalışmalarımı photoshop üzerinde yapıyorum. Size de psd olarak dosyaları gönderiyorum. Herhangi bir kodlama html,css yapmıyorum. website tasarımı, mobil app., facebook app. tasarımları dışında...
  3. M

Profesyonel Freelance website, app. tasarımları, banner animasyonu

Yaklaşık 3 yıldır freelance art director olarak çalışıyorum. Sadece tasarım yapıyorum. Çalışmalarımı photoshop üzerinde yapıyorum. Size de psd olarak dosyaları gönderiyorum. Herhangi bir kodlama html,css yapmıyorum. website tasarımı, mobil app., facebook app. tasarımları dışında flash banner...
  4. M

Freelance çalışabilecek tasarımcı arıyoruz

merhaba, e-mail adresiniz yazmıyordu. özelden msj attım. Bilginize... iyi çalışmalar, M.Müge ÜNLÜ
  5. M

alışveriş sitesi

Merhaba, Sektörde toplamda 7-8 yıllık bir deneyimim var. İrili ufaklı birçok ajansta çalıştım. siemens, vestel, pınar, garanti bankası işleri gibi büyük projelerde rol aldım. Yaklaşık 2,5 yıldır da freelance art director olarak çalışıyorum. Sadece tasarım yapıyorum. Portfolyoma aşğıdaki...
Yukarı Alt