Arama sonuçları

1. Ç

Yetiştirilmek üzere grafik tasarimci

ilanım günceldir Bursaya yerleşmek üzere iş bulabilirsem istiyorum bana uygun bir yer olursa uzun süreli kendimi geliştirmek istiyorum bilgilerim yukarıda mevcuttur. gerekli yerlere cv mi göndereceğim
  2. Ç

Güzel sanatlar fakültesi Grafik mezunuyum Grafik tasarım - Alanımda deneyim kazanmak, sektöre atılmak adına tam zamanlı, grafikerlik işinde uzun süre çalışmak üzere Ankarada (Eskişehir de tercihimdir ) iş arıyorum Program/Seviye: photoshop illustrator, freehand kullandım... portfolyomu uygun...
  3. Ç

ilanım günceldir. Güzel sanatlar fakültesi Grafik mezunuyum Grafik tasarım - Yetiştirilmek üzere grafik tasarimci Alanımda deneyim kazanmak, sektöre atılmak adına tam zamanlı, grafikerlik işinde uzun süre çalışmak ve yetiştirilmek üzere Ankarada (Eskişehir de tercihimdir ) iş arıyorum...
  4. Ç

Güzel sanatlar fakültesi Grafik mezunuyum tam zamanlı, grafikerlik işinde uzun süre çalışmak ve deneyim kazanmak, yetiştirilmek üzere Ankarada (Eskişehir ve Bursa da tercihimdir ) iş arıyorum Program/Seviye: photoshop illustrator, freehand kullandım... portfolyomu uygun yerlere...
Yukarı Alt