merhaba arkadaşlar ben kendi iş yerimiz için katalog tasarlama istiyorum coreli biraz biliyodum tekrar etmeyince unuttum ama tasarım yönüm güçlüdür kendim yapmak istiyorum 16 sayfalık a4 ölçüsünde bi katalog olucak neler önerirsiniz beni bilgilendirirmisiniz bu konuda
@Murat VARDAR
cevap için teşekkürler fakat dikdörtgeni dediniz gibi çizdim ama çok küçük oldu 80 ve 50 mm ölçüsü sayfayı büyüterek mi çalışıyoruz ozaman doğrumu yani ilk bu kadar küçük olması ?
merhaba, ben grafikerlik kurs eğitimi aldım. photoshop, corel, in deising, illustrator programlarını biliyorum. Tasarım yönüm güçlü. Bu alanda kendimi geliştirmek için iş arıyorum. İstanbul avr. yakasında ikamet ediyorum. İlgilenenler e-mail bırakırlarsa cv mi yollarım..
öyle bişey demedim. kurslarda öğretmenlik yapmak için ne yapmam gerekiyor dedim ( daha iyi bir kurs eğitimi almak yada meb sertifikası gibi) benim kurs hocamda üni bitirmeden öğreytmenlik yapmış ama ona soramadım. dikkatle okumak yerine hemen küçümsemek bu sizinki...
mrblar benim bir sorum var, kusrlarda öğretmenlik yapmak için ne yapmamız gerekiyor? ben grafik tasarım okulu bitirmedim alkası yok ama 2 yıllık ziraat mezunuyum. tabkiki grafik tasraım eğitimi aldım ama 3.5 aylık bi kurs eğitimi şuan çalışmıyorum evde kendim çalışarak geliştirmeye çalışıyorum...
mrb arkadaşlar ben yeni başladım, corelde neler yapılabilir yani grafik programlarında yapılamayacak illaki corelde yapılması gereken bişey varmı? afiş tasarımı , broşür tasarımı, çanta, poşet, logo, fatura , zarf, ajanda bunlar corelde yapılırmı ?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.