Arama sonuçları

1. R

corelde katalog

convert nasıl oluyodu onu bilmiyorum
  2. R

corelde katalog

dikkat edilmesi gerekenler konusunda ve baskı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
  3. R

corelde katalog

merhaba arkadaşlar ben kendi iş yerimiz için katalog tasarlama istiyorum coreli biraz biliyodum tekrar etmeyince unuttum ama tasarım yönüm güçlüdür kendim yapmak istiyorum 16 sayfalık a4 ölçüsünde bi katalog olucak neler önerirsiniz beni bilgilendirirmisiniz bu konuda
  4. R

corelde sade kartvizit yapımı

mesajınızı yeni gördüm şimdi koyuyorum hatalarım var mı bakın?
  5. R

Corel draw da resmi evrak fatura hazırlama

ilk 2 resimdeki örnekte ölçü bilgileri yok
  6. R

@Murat VARDAR ama değişik bişey yapmadım burdaki örnektekinin tıpatıp aynısını yaptım :D kendi tasarımımı yapınca paylaşıcam :)
  7. R

Corel draw da resmi evrak fatura hazırlama

ben dersin linkini, videosunu, resmini vb. göremedim lütfen güncellermisiniz çok ihtiyacım var..
  8. R

bu kartviziti yaptım. şimdi başka zor kartvizit dersinide görmek istiyorum. teşekkürler..
  9. R

shaping dersleri

hiç birşey görünmüyor güncellermisiniz lütfen..
  10. R

@Murat VARDAR cevap için teşekkürler fakat dikdörtgeni dediniz gibi çizdim ama çok küçük oldu 80 ve 50 mm ölçüsü sayfayı büyüterek mi çalışıyoruz ozaman doğrumu yani ilk bu kadar küçük olması ?
  11. R

dikdörtgenin ölçüsünü nasıl varicez yani 50ve 70 mm birimini?
  12. R

yetiştirilmek üzere iş arıyorum

merhaba, ben grafikerlik kurs eğitimi aldım. photoshop, corel, in deising, illustrator programlarını biliyorum. Tasarım yönüm güçlü. Bu alanda kendimi geliştirmek için iş arıyorum. İstanbul avr. yakasında ikamet ediyorum. İlgilenenler e-mail bırakırlarsa cv mi yollarım..
  13. R

grafik tasarım öğretmenliği ?

öyle bişey demedim. kurslarda öğretmenlik yapmak için ne yapmam gerekiyor dedim ( daha iyi bir kurs eğitimi almak yada meb sertifikası gibi) benim kurs hocamda üni bitirmeden öğreytmenlik yapmış ama ona soramadım. dikkatle okumak yerine hemen küçümsemek bu sizinki...
  14. R

hergün bakıyorum bekliyorum. kimse cevap vermicek mi? :(
  15. R

mrblar benim bir sorum var, kusrlarda öğretmenlik yapmak için ne yapmamız gerekiyor? ben grafik tasarım okulu bitirmedim alkası yok ama 2 yıllık ziraat mezunuyum. tabkiki grafik tasraım eğitimi aldım ama 3.5 aylık bi kurs eğitimi şuan çalışmıyorum evde kendim çalışarak geliştirmeye çalışıyorum...
  16. R

Corel Draw Kullanım Kılavuzu

olmadı indirdim ama aynısı :S
  17. R

corelde neler yapılır?

mrb arkadaşlar ben yeni başladım, corelde neler yapılabilir yani grafik programlarında yapılamayacak illaki corelde yapılması gereken bişey varmı? afiş tasarımı , broşür tasarımı, çanta, poşet, logo, fatura , zarf, ajanda bunlar corelde yapılırmı ?
  18. R

Corel Draw Kullanım Kılavuzu

ben indirdim fakat dosyayı açamadım şifresinide girdim ama açamadı dönüştürme işlemi yapılamdı diye hata verdi :S
  19. R

Photoshop Dersleri: 180 adet Türkçe Görüntülü Ders anlatımı

ama bende videolar açılmadı tıklandığında not defteri sayfası gibi kod gibi karışık yazılar çıktı bi program mı indirmem gerekiyo çalışması için ?
Yukarı Alt