Arama sonuçları

1. D

Katalog Tasarımı

Yanıtlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu piyasayı bilmediğim her tavsiyeniz çok önemli. Şu işi halledersem üzerimden bir yük kalkacak. Sağolun. @MYDG Baskı için benim aldığım fiyattan daha uygun bir fiyat verdiler. Tasarım işini de görüşeceğim. Çok teşekkürler :)
  2. D

Katalog Tasarımı

@Erkan Nehir Tasarımda kod demek, işin arka planı demek oluyor. Gerçi ben, "bu işlere uzak değilim" derken daha genel bir olguyu kastetmiştim yalnızca görsel tasarımı değil. @Erkan Nehir Migroskop'a benzer bir dergi bastırmayı düşünüyoruz, onun aynısını değil. O kadar çok sayfası...
  3. D

Katalog Tasarımı

Anlıyorum. Aslında ben bu işlere uzak değilim daha çok kod kısmındayım gerçi ama yine de bunu şahsen yapmamın zor olacağını tahmin ediyorum. Ancak maddi kaynaklarımız oldukça sınırlı olduğu için elimden geldiğince tasarruf etmek zorundayım. Çünkü daha baskı parası bile denkleşmedi. İşi bir...
  4. D

Katalog Tasarımı

Ekmeğin boyutuna bağlı olarak değişir Yaşar Bey. Küçük parçaları öylece yutuyorum.
  5. D

Katalog Tasarımı

Merhabalar! Babamın işletmesi için bir katalog bastırmayı düşünüyorum. Migros, Metro gibi marketlerin dergi-katalog'larına benzer biçimde. Bunun için birkaç baskı firmasıyla görüştüm. Fiyatlar ucuz sayılmaz. Ayrıca maliyeti azaltmak için derginin tasarımını ben yapacağım. Ofis programlarını iyi...
Yukarı Alt