Maltepe universitesi. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gordugum kadariyla ozel universite olarak grafik ve gorsel iletisim okunabilecek tek universite bilgi universitesi gerek ogretmenler ve imkanlar acisindan cok cok iyi. Ulkemizde aci gercek okuku bitirdikten sonra bu bolumlere mahsus is alanlarina girmek istediginde universitenin hic bir oneminin olmadigini bil. Tabi bu is anlaminda ama dersleri iyi takip eder ve hevesli olursan iyi hocalardan guzel seyler ogrenebilirsin. Sadece grafik tasarim bolumu okimak bence cok mantiksiz. Ayni ogrenebilecegin seyleri bir kursta ya da cok hevesliysen kendinde ogrenebilirsin okulda bir etiket kazandiramayacagi icin mantiksiz. Benim durumum cok farkli bizim bolumde grafik, web, temel tasarim, fotografcilik, habercilik vs vs bir cok alan var hepsinden bilgi sahibi olabiliyorsun ama en agir basan tarafa yonelebiliyorsunda ona gore dersler secerek. Ben grafik ve web alaninda kendimi cok gelistirmek istiyordum. Ama daha ilk seneden gerek okuldakinarkadaslarin seviyesi gerek hocalarin benden cok daha altta olmalari husran yaratti. Bunlar benim yasadiklarim ve dusuncelerim tabi ki sadece kafanda yorumlayabilirsin. Belki cok iyi bir okul bulup bu dediklerimi yasamayabilirsin.