24 Kasım Günün Önemine Binaen Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
24 Kasım Öğretmenler Günü olması hasebiyle tüm eğitime gönül vermiş, kendilerini bu kutsal mesleğe adamış tüm öğretmenlerin, bununla birlikte ayrıca Grafikerler.org ailesi bünyesinde bizlerle birlikte olan değerli vakitlerini bizlerle geçiren, yılların vermiş olduğu tecrübelerine dayanarak yapmış olduğu paylaşımları, yorumları, araştırmaları ve söyleşileri ile mesleğini burada da bir şekilde sürdürmeye çalışan, Günel Ayvacı'nın bu önemli gününü kutlamak isterim;

Sayın Günel Ayvacı, Öğretmenler Günü'nüz Kutlu Olsun.

Ayrıca nacizane bir isim daha zikretmek istiyorum, bu yolda eğitim almış, kendisini bu kutsal göreve aday göstermiş kişi olarak sayın Dilek Doğrusöz, Öğretmenler Günü'nüz Kutlu Olsun.

Saygılarımla...

danisman

Consultant
Tepki
30
Aramızda yer alan öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerin gününü en içten dileklerle kutluyorum. Belki bir çok insan bu özel günü unutuyor veya anımsamıyor fakat insan, iyi bir yerlerde olsun veya olmasın, bir şeyler öğrenmişse, yazabiliyor, konuşabiliyor, düşünebiliyorsa sanırım bunda en büyük pay öğretmenlerimizdedir.

Bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlere hem kolaylıklar diliyor, hem de kocaman teşekkür ediyorum...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Yaşar Karadeniz çok teşekkür ederim.

Ben de tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum.

Tepki
25
Çok teşekkür ediyorum Yaşar bey
Resim öğretmenliği mezunuyum ama görev almadım, yine de beni buna layık bulduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Günel hocam ve diğer öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum eksik olmayınız.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Evvela Sayın Esen Öğretmen'in (Ablam.) daha sonra forumumuzda bulunan, nezaketen başta Sayın Günel Ayvacı daha sonra Sayın Faruk Çağla ,Sayın Dilek Doğrusöz'ün ve adını şuan amınsayamadığım diğer bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlar hayatlarında kendilerine başarılar dilerim.

Eğitimsiz,eğticisiz bir toplum körebe oynayan çocuklara benzer.
Gözlerinin önü karanlıkla kapanır da göremezler hiçbiryeri, çarparlar sağa sola, bulamazlar yolunu.
Hepsinin önünde saygı ve hürmetle eğiliyorum.
Dağeviren.

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
@Hakan Dağdeviren

Teşekkür ederim Hakan. "Sayın Güner Ayvacı "Güner yazınca soyad benzerliğinden herhalde benim dedim :)))))

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çok affedin hocam hatalı yazmışım çok haklısınız yalnız bakın size bir hediye vermişim.Böyle bir günde bana birşeyler öğretme fırsatını.
Şimdi arkanıza yaslanıp "Ben Eğitimciyim." demelisiniz bence.

nuriQocca

Üye
Tepki
5
bende resim öğretmeniyim fakat görev almadım :) önce grafikerler.org öğretmenlerinin daha sonra tüm öğretmenLerin 'öğretmenler günü' nü içtenlikle kutlarım :)

Yukarı Alt