3d Yazı Illustrator Photoshop veya Corel

exbermuda

Üye
Tepki
0
Ekteki yazıdaki %18 gibi bir effecti her üç programdan hangisi ile yapabilirim? Birçok effect denemesi yaptım. Ama bir türlü resimdeki gibi bir çalışmayı başaramadım.

seluvenin

Üye
Tepki
3
hocam bunu CorelDraw-da rahatlikla yaparsin. istedigin yaziyi sec ayarla. kaç kontur vericeksen ver, ondan sonra soldaki araç kutularından Extrudeyi seç ve yazıyı istediğin yönde çevir. bu kadar basit diye biliyorum. eğer başka bir yolu varsa da ben bilmiyorum. bir dene istersen.

exbermuda

Üye
Tepki
0
Corel Draw da anlattığın şekilde yapmayı denedim. Seni çok iyi anladım ama tam istediğini elde edemiyorsun. İlk konturu attıktan sonra dışarıya verilen contur sanki illustrator da daha rahat uygulanabilir gibi geldi. Corel bu konuda zayıf kaldı. Ama cevabın için genede teşekkür ederim.

seluvenin

Üye
Tepki
3
hocam şimdi ön kısımdaki konturların gözükmesi için aynı yazıyı 2 defa kopyalayacaksın. ve arka pilandaki yazıdan konturları çıkarıp, onu extude ediceksin. çok kolay olucağın inancındayım. çünkü konturları 3d yapmak olmuyor. bu yüzden arka pilandaki kontursuz yazıyı 3D yapman lazım :)

başarılar.

Yukarı Alt