4 resımden yaptıgım bırleşim ustadların yorumlarını beklıyorum

Tepki
4
@Fatih Coşkun

yok unutmadım oylesıne bır calısma oldugu için pek onemsemedım tesekkurler fatıh bey

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
AyrıntıLı bakınca dekupe'de sorunLar var, cam'da düzeLtiLirse güzeL olur.
eLLerinize sağLık.

Tepki
0
çok güzel bir çalışma.. photoshop ile değil mi..
cahilliğimi maruz görün, yeniyiz bu camiada..
bu tip birleştirmeler başka hangi programlarla yapılabiliyor..
ben corel de denemiştim ama. en doğru program photoshop değil mi bi tip çalışma için..
tşkler..

Tepki
31
İlhan bey bunu corelde de yapabilirsiniz ama corel vektörel bir programdır bu yüzden resimlerler ile ilgili çalışmalarınız ps de daha güzel ve rahat bi şekilde yapabilirsiniz

Tepki
4
@ilhan dağdeviren

ilhan bey beyendıgınıze sevındım ewet photoshopta yaptım buna benzer calısmaları corel ve frehand programlarındada yapabılırsınız ama en dogrusu photo shop olur bende yenı kurs bıtırdım daha yenıyım ogrenmeye calısıyorum

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Halit Bey otomobil camları ,dekupeler arkadaşlarıma katılıyorum + ceketinizin üzerinde sanki yapraklardan sızan güneş ışınları var gibi ışınlar dalgalı gelmiş fakat sizin olduğunuz çalışma alanında ışınlarının ceketinize bu şeklide vurmasını gerektiren herhangi bir obje göremedim+yüzünüzdeki ışık çok fazla ve çalışmadaki hakim ışığı tamamlayamıyor.

Çalışmalarınızda Başarılar...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Bende çalışmayı inceledim, bazı detayları bende görmüştüm ama Halit beyin pek önemsemedim mesajından sonra yorum yapmamın bir anlamı yok diye düşünerek yorumda bulunmamıştım. Halit beyin daha dikkatli ve daha güzel çalışmalar çıkartacağından eminim...

Yukarı Alt