5N1K1T için yaptığım gazete sayfası

Tepki
100
merhaba kerim bey,
elinize emeğinize sağlık. göze hoş gelen bir çalışma olmuş.
sadece iki husus dikkatimi çekti. birincisi, grafiğinizde orantılarda sorun var sanırım.
iki adet %27 lik dilimlerin birbirini tutmadığı ve bu nispetle %24 lük oranında biraz kusurlu kaldığı görülüyor.
ikinci husus bu grafiğin altındaki alt başlıkta; burada "recep konuk" ismini biraz daha vurgulamanız
faydalı olurdu...
saygılar...

edit: başlığınızdan tam bir mana çıkaramadım. 5N1K biliyoruz ama, o mu?
açıklarsanız...

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Zaman gazetesinin her yıl düzenlediği gazete tasarım yarışması bilinen 5N1K ya + T yani tasarım eklenmiş şekli 5N1K1T

Tepki
25
gayet derli toplu düzenli bir çalışma olmuş ama ilk gözüme çarpan şey paragraf balarını çok mu içerden başlatmışsınız sanki sırıtmış biraz bana öyle geldi ayrıca birde sağ taraftaki başlıklı olan paragraf arasında boşluk olması daha ii olmazmıydı nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...

danisman

Consultant
Tepki
30
Burda en çok dikkatimi çeken şey " bir dünya markası" sloganıdır, bu ulusal bir yayın mıdır? yoksa sadece dijital bir çalışma mıdır? Eğer yayınlanmışsa ".eko" isimli beyaz eşya markasının sloganını çalmış bulunmaktasınız...

Saygılar...

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
@danisman

Hayır yayınlanmış bir çalışma değil forumda düzenlenen yarışmalarda olduğu gibi bir yarışmaya gönderilmiş "hayali" bir çalışma. Bir dünya markası sözü de benim kullandığım bir söz ama ilgili firmanın sloganı olduğunu hiç düşünmemiştim.

Tepki
0
s.a arkadaşlar ben desen örnekleri arıyorumm özellikle çiçek ve doğa desenleri arıyorum

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
@x_sessizce_x

Lütfen konu altına ilgili mesajlar atınız. Forumda arama yaparsanız aradığınız desenleri bulabilirsiniz..

Fulyam

Üye
Tepki
16
ilk baktığımda dikkatimi çeken en baş sayfa. yani nasıl tabir edilir bilmiyorum ama maviliklerde ve bir dünya markası yazan yerin hepsini kapsayan bir uyumsuzluk var gibi... Sanki biraz garip duruyor.. Ya da bana öyle geliyor... o baş kısmı ve bence en önemli kısım hoşuma gitmedi... (yanlış anlamayın yazılarımı sadece bana hissettirdiğini ifade etmeye çalışıyorum )

Yukarı Alt