70-50 afiş çalışması

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Elinize emeğinize sağlık, benim dikkatimi çeken irtibat altındaki telefon numaralarında bir bloklama hatası gördüm ilginize saygılarımla

danisman

Consultant
Tepki
30
selam sayın sistematik ,

evet bloklama hatası doğru tespit, bence sağ tarafı beyaz bırakmak yerine çok açık tonlu bir sarı veya krem ton kullansaydınız daha hoş olurmuş, sonra kenarından da ince iki üç adet bordo dikey cizgi atsaydınız, iş bir bütünlük sağlarmış. Hizmetlerin fontları ve yazı stilleri de daha etkileyici olabilirdi...

kolay gelsin ...

sistematik

Üye
Tepki
2
@danisman

evet hocam bloklama gözden kaçmış.dediğiniz gibi krem yada sarı ton kullanmak daha farklı bir görünüm sağlayabilirmiş.tespitleriniz için teşekkürler.saygılar.logo kısmı bana ait , max9 da yapıldı.

danisman

Consultant
Tepki
30
merhaba ,

Öncelikle ilgilendiğiniz ve görüşlerimize değer vererek işi düzeltme yoluna gitmiş olduğunuzu görmek mutlu etti bizi. Evet şimdi çok daha güzel olmuş, görsellik güzel, renk uyumu güzel, telefonlarda yine küçük bir problem söz konusu, onu da hallettiğinizde iş tamam olacak...

kriptonik

Üye
Tepki
1
bence dünya formu verdiğiniz kısım daha etkileyici olabilir sayın sistematik.. ya siyah renk yüzünden yada üstündeki çizgilerin kalınlığından tuhaf geliyor sanırım..

Yukarı Alt