A4 Çift yönlü broşür

lusy99

Üye
Tepki
3
Merhabalar yorumlarınız benım ıcın önemlidir calısma ekte mevcuttur.
fikirleriniz için smdıden teşekkurler.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Öncelikle lacivert ya da mavi tonu sevmedim hiç. Mümkünse kırmızı, turuncu, kahve rengi belki bej gibi renkleri tercih et. Bazen koyu yeşilde ağır ve şık durabilir doğru kullanılırsa. Yemek görsellerinin etrafındaki kat kat çerçevelerden de kurtul, kare içine hapsetme, özgür bırak :) Böyle çok sert bir görünüm vermiş çalışmaya, yumuşat biraz...
Yeni bir çalışma olursa tekrar bakıp düşüncemi belirtirim...

Gözüme hoş gelen bir örnek sunmam gerekirse...

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
birde dürüm var hep menüde ama resimlerde yok buda bir çelişki tabiki. dürümcümü yoksa kebapçımı anlayamadım. düz zein hem hoş durmuyor hemde baskıda usta zorlanır hata olursa göze çarpar ama eğer geçişli abstract zeminler kullanırsan daha hoş olur ;)

user9

Grafiker
Tepki
80
@İsmail ÇOBAN

üstüne mum dikilmiş dürüm yolluyoruz sana dostum iyiki doğdun :p

lusy99

Üye
Tepki
3
öncelıkle herkezın yorumları ıcın teşekur ederım erkan abı evet bencede su beyaz celcevelerden vs vs uzak durmak gerek :) daha baska bişı bulabılırım
ismail abi: hep aynı fotoğraflar var evet fotoğraf cekımıne gıdıcekler o zaman kadar bi calısma yapayım dedım sunarım fotoğraflar degısıcek yanı :)

katree

Üye
Tepki
2
affına sığınarak yorum yapmak istiyorum, hocam geçişler ve cizgiler cok sert geldi bana. sankı bir an önce hazırlansın basınsın gıbı. Öncelikle firma sahibi neye hitab ettiğini bilecek, hangi elit tabakaya, nasıl bir düzenek kurulacagını programlamalıdır. örnegin; Telefon cagrılarına yönelik, alo paket uygulaması daha bı güzel olurdu sanıyorum. cünki dürüm şeklinde calısan bı işyeri sanırım.

lusy99

Üye
Tepki
3
yorumun ıcın teşekkur ederım :)
daha acemiyim kendimi gelistiriorum işte bişler yapmaya calısıoruz :)

Yukarı Alt