Acil 51.yaş logo yardım

udemir12

Üye
Tepki
0
Yarın gazetemizin kuruluş yıl dönümü ve 51 yaşına giriyor farklı bir şekil arıyorum 51 yaşındayla ilgili konuyla ilgili bir fikir ve calışmanız varsa yardımcı olursanız sevirim şimdiden tşkler....
50 Yaşındayken böyle bi şey yapmıştık farklı bi şey istiyoruz....

ACİL LAZIM SAAT:16.00 KADAR YARDIMCI OLURSANIZ VERİRSENİZ İYİ OLUR

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
FORUM KURALLARI gereği (madde 30) ücretsiz, logo ve tasarım talep etmek yasaktır. Tasarım yaptırmak isteyen kullanıcılarımız; Freelance İş verenler bölümüne konu açmalıdırlar. Kurallara uymayan üyelerin mesajları silinir, tekrarı halinde 10 gün uzaklaştırma cezası verilecektir.

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
14
50. yıl bir klişe gibidir. 10. yıl, 20. yıl, 30. yıl gibi. 18. yıl çok önemli gelmez kulağa ama 20. yıl dersen daha olumlu durur. 51. yıl ile ilgili logo çalışması, fikir lazım acil acil acil! dersen hele hiçbir fikir çıkmaz. 50. yılda yapmış olduğun logoyu koymuşsunuz.

50. yıl için yapılabilecek bir logo, güzel olmuş. keşke 51. yıl ile ilgili logolarınızı önce siz yapsaydınız ve bize sunsaydınız, bizde elimizden geldiğince yorumlarımızı katsaydık. şu sergilemiş olduğunuz tutum bana sizi bir forum kullanıcısı değil de işi her daim acil olan bir müşteri gibi benimsedim kusura bakmayın. ayriyetten bu bana 50. yıl ile ilgili yapılmış olan logoyu da forumlardaki arkadaşlardan alınan destekler doğrultusunda yapıldığı soru işaretini sokar kafama. buda bana sabah 9 - akşam .... çalıştığım işi düşündürür..

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@udemir12
Farklı birşey olarak bence 0 yerine 1 koyabilirsiniz... Bir değişiklik olur...

Yukarı Alt