antalyada ekip3 tasarım reklam ajansına mac kullanan,yetenikli hayal gücü olan arkadaşlar arıyoruz..ilgilenenler info@ekip3.com adresine cv yollayabilirler..
Ben Alanya da yaşıyorum Alanya da freelance olarak her işinizi yapabilirim hem MAC hem PC kullanıcısıyım Freehand, Photoshop, CorelDraw kullanıyorum yardımcı olabilirmiyim acaba...
Lise: Nahit Menteşe Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümünü bitirdim
Üniversite: Muğla Üniversitesi Muğla Meslek Yüksekokulu Tasarım Basım Yayıncılık Bölümü yarıda bıraktım.
Askerlik: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Basım Yayım Müzeler Şube Müdürlüğü 15 Aylık askerlik dönemini grafiker olarak yaptım
İş Deneyimleri:
Muğla Promax Reklam Ajansı
Denizli Lider Reklam
Aydın Ajans Tedmar
Tuna Matbaası
İletişim
Gsm: 0 542 512 22 19
Ev: 0 256 226 98 28
Seyahat veya Şehir engelim yok. Ücrette anlaşabilirsek o şehre yerleşebilirim.Matbaa ve Ajans konusunda tecrübeliyim verilen işleri eksiksiz ve baskıya hazır olarak teslim ederim. Huzurlu bir işyeri arıyorum. Fikirlerimiz uyuşursa o işyerini sırtlayabileceğime inanıyorum.teklifleri bekliyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.