E elifarzu Üye Kayıt 12 Temmuz 2012 Mesaj 5 Tepki 0 17 Temmuz 2012 #1 Merhaba arkadaşlar... AI de bi gradient rengi ilk önce CMYK dan veriyorum ama daha sonra kendiliğinden renk RGB ye dönüşüyor nasıl çözebilirim acaba... şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar... AI de bi gradient rengi ilk önce CMYK dan veriyorum ama daha sonra kendiliğinden renk RGB ye dönüşüyor nasıl çözebilirim acaba... şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
rhinokurt Üye Kayıt 8 Temmuz 2010 Mesaj 55 Tepki 11 17 Temmuz 2012 #2 Menüden File>Document Color>CMYK Color deyip, deneyin.
E elifarzu Üye Kayıt 12 Temmuz 2012 Mesaj 5 Tepki 0 18 Temmuz 2012 #3 Cevabınız için teşekkürler... AI ye yeni başladım ama baya bi karmaşık malesef...
Furkan PARLAK Üye Kayıt 23 Kasım 2010 Mesaj 62 Tepki 3 13 Ağustos 2012 #4 @elifarzu Çok basit neyini yapamadınız anlamadım Birde ben tarif edeyim. Illustratorde yukarıdaki tablarda File yazısını göreceksin. Ona tıklayıp açılan menüde Document Color yazısının üstüne gelip istediğini seçebilirsin.
@elifarzu Çok basit neyini yapamadınız anlamadım Birde ben tarif edeyim. Illustratorde yukarıdaki tablarda File yazısını göreceksin. Ona tıklayıp açılan menüde Document Color yazısının üstüne gelip istediğini seçebilirsin.