Ajansa Grafiker Aranıyor...

Durum
Konu kapatılmıştır.

Cemal Canlı

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
36
Merhaba Arkadaşlar,

Çalışmakta olduğum ajans'a grafiker alınacak.

Yani benimle birlikte çalışıcak bir arkadaş.

Anadolu Yakasında oturursa iyi olur. Yer Dudullu.

Ağırlık olarak Freehand ve Photoshop kullanıyoruz.

Ümraniye, Kadıköy istikametlerine servis vardır.

İlgilenen arkadaşların bilmesini isterim ben 8 aydır bu ajansta çalışıyorum ve bu zamana kadar ne maaşım aksadı ne de sigortam. Cumartesi Pazar ve resmi günlerde tatildir. Ayrıca havuz, spor salonu ve tenis kortu da bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için bana müracat edebilir ilgilenen arkadaşlar. Çünkü ilgi çok ve benim vereceğim rapor doğrultusanda bir arkadaş alınacak.

Mail adresim. cemal.canli@gmail.com.

Telefon: 0535 377 03 84

Saygılarımla.
Cemal CANLI...

Tepki
0
merhaba

Ben grafikerlik kursuna devam ediyorum. Kursum yaklaşık bir ay sonra sona erecek. Photoshop ,illustrator,freehand öğrendim,daha önce stilistlik kursuna gitmiş ve grafik tasarımın içine burada aldığım eğitim vasıtasıyla girmiştim.Bir çocuk giyim firmasında tasarım koleksiyon bölümünde 3.5 yıl çalıştım.grafik tasarımcı olarak iş deneyimim yok ancak bu işi yapmak konusunda oldukça hevesliyim ve en önemlisi bu işi seviyorum.Eşim mimar ve bu konuda beni çok destekliyor.Taşdelen çekmeköyde oturuyorum.Kursta yapmış olduğum çalışmalar ile ilgili istemeniz halinde gönderebilirim.

İyi çalışmalar ...

Cemal Canlı

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
36
Songül Hanım,

Sizi çok iyi anlıyorum ama bizim iş tempomuz buna müsait değil maalesef.
Yani çok acil işler gelebiliyor ve ben müşteriye gidip gelen birisiyim bu bizim için imkansız.

Keşke yardımcı olabilseydim ama elimizden bişi gelmez maalesef.

Saygılarımla...

Tepki
0
Merhaba
Ben Kevser Akgüneş şu an grafik tasarım işiyle alakalı freelance olarak yapıyorum. Freehand ve Photoshop kullanıyorum. Mail adresinize son yaptığım işlerden örnek gönderiyorum. İlgilenirseniz tekrar görüşmek üzere. İyi çalışmalar

Grafixit

Üye
Tepki
1
Ümit Çetiner

Grafiker

Kullandığı Programlar

*Corel Draw (Çok İyi)

*Adobe Photoshop (Çok İyi)

*Adobe İllistrator (İyi)

*Adobe İndesign (iyi)

Lise: Nahit Menteşe Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümünü bitirdim

Üniversite: Muğla Üniversitesi Muğla Meslek Yüksekokulu Tasarım Basım Yayıncılık Bölümü yarıda bıraktım.

Askerlik: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Basım Yayım Müzeler Şube Müdürlüğü 15 Aylık askerlik dönemini grafiker olarak yaptım

İş Deneyimleri:

Muğla Promax Reklam Ajansı

Denizli Lider Reklam

Aydın Ajans Tedmar

Tuna Matbaası

İletişim

Gsm: 0 542 512 22 19

Ev: 0 256 226 98 28

Seyahat veya Şehir engelim yok. Ücrette anlaşabilirsek o şehre yerleşebilirim.Matbaa ve Ajans konusunda tecrübeliyim verilen işleri eksiksiz ve baskıya hazır olarak teslim ederim. Huzurlu bir işyeri arıyorum. Fikirlerimiz uyuşursa o işyerini sırtlayabileceğime inanıyorum.teklifleri bekliyorum...

Cemal Canlı

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
36
Değerli Arkadaşlar,

Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan ötürü hepinize teşekkür ederim.
Aradğımız arkadaş bulunmuştur bilginize sunmak istedim.

Saygılarımla...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Aranan eleman bulunduğundan konu sonuçlanmış, süresi bitmiş ilanlar bölümüne taşınmıştır, bilginize...

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt