Alt Yazı Jenerik Denemesi

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Biraz basit oldu ama, hadi bakalım.:rolleyes: Bu arada yardımları için ; @Günay YUNUS' a teşekkürler.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba;
Adınız nedir? Bağışlarsanız size bundan sonra adınızla hitap etmek isterim, nikiniz söylenilesi tarzdan değil de :)

Öncelikle azminizi takdir ediyorum, güzel şeyler yapma peşindesiniz ve farklı bir alana yönelmişsiniz, akıllıca.
Evet projemiz güzel, iyi, fakat;
Gördüğüm hatalar:
1: SENARIST fontundaki I yı İ ile değiştiriniz, İ destekli bir font ile bunu halledebilirsiniz, buna dikkat edin. Ülkemizde girdiğiniz bu sektör bu hataları affedecek lükse sahip değildir :)
2: Medya Düzeni animasyonunda bir ışık hatası sezdim,sol yandan geliyor gibi olup kayboluyor, onu kaldırabilirsiniz.

Tavsiyem ise Medya Düzeni animasyonu üzerinde bir oynama yaparak animasyonun kayboluş şeklini değiştireiblirsiniz, mesela o şekilde Corner olarak değil de kısık bir ışık patlamasıyla olduğu yerde kaybolursa görsel açıdan daha çok takdir alabilir.

İyi çalışmalar diledim.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Hakan Dağdeviren

Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim Hakan bey. Adım Adem GÖRDÜK. Uzun zaman önce kayıt olduğumdan kullanıcı nick'i böyle kalmış.:eek:

1- Senarist fontundaki ''I'' olayını bende videoyu yüklerken fark ettim, değiştirmeliyim. :)

2- Medya Düzeni altında oluşan o şey ışık değil, oradaki amca elini oynatınca kameraya giriyor. Ama gerçekten ışığa benziyormuş. :)

Videonun orjinalini yükledim. Buradan 8.saniyeye amcanın eli gözüküyor.

Tavsiyeniz için çok çok teşekkür ederim. Işık patlaması güzel bir fikir. :) Biraz araştırma sonucu öyle bir efekt oluşturabilirim belki.

Tekrar teşekkürler, Başarılar.

Yukarı Alt