Amatör Emlakçı Logolarım

Tasarım

Üye
Tepki
0
Öncelikle belirtmek isterim.Gerçekten belki resmi anlamda ilk logo çalışmalarım.Tabi bu sitedekiler kadar profesyonel değil.Zamanla daha iyiye gideceğimi düşünüyorum sizlerin yorumları ile.Akabinde Bu forumu gördüm,hemen yaptığım logoları paylaşıp iyi veya kötü bana katkı sağlıyacak yorumları almak istedim.Ayrıyetten logo tasarımlarımda kullandığım programlar sadece photoshop.Acaba bu yeterlimi?başka programlarda kullanmam gerekirmi gibi sorulara yorumlarınızda cevaplarınızıda bekliyorum.
Şimdiden yardımcı yorumlarınız için teşekkur ederim

Tepki
4
Çalışmalarınız biraz düzenlenmeye ihtiyacı var. Zamanla daha iyi olacaktır eminim. Ancak logo yaparken photoshop değil de bir vektörel (freehand, corel, illustrator) program kullanırsanız daha güzel olur. İstediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz bu programlarda. Photoshop daha ziyade resim editleme de kullanılır.

Kolay gelsin...

Tasarım

Üye
Tepki
0
yorumunuz için çok çok teşekkur ederim.fakat illustrator harici diğer programlara pek yatkın değilim.o nedenden bundan sonra illustrator programına yoğunluk vereğim bu logo tasarımında benim için yeterli olurmu.yani bu logolardan daha iyi çalışmalar çıkabilirmi?

Tepki
4
Logo tasarımını program yapmayacak siz yapacaksınız. Vektörel programlarda sadece uygulaması yapılır ve tabii ki yeterlidir. Illustrator çok önemli bir programdır ve kendinizi bu programa vermenizi öneririm ancak diğer vektörel programları da kullanabilecek kadar bilmelisiniz.

Deneme yanılma yoluyla ve yapılan logo çalışmalarını inceleyerek tabii ki şuankinden daha iyi logolar yapacaksınız. Her işin bir başlangıcı vardır. Biz ilk yaptığımız işleri muhafaza ediyoruz şimdi baktığımızda ne kadar yol aldığımızı görebiliyoruz.

Başarılar...

Yukarı Alt