Antalya'da Çalışmak İçin İş Arıyorum..

Durum
Konu kapatılmıştır.
Tepki
3
Şu an Burdur / Bucak da Bilgisayar Programcılığı Okumaktayım.. Antalya / Korkutelin de oturuyorum ve 3 yılı aşkındır grafik tasarımı ile uğraşmaktayım. Bu sene okul bittiği için kendime Antalya Merkezde iş aramaktayım.

Kullandığım Programlar ;

Photoshop (Çok İyi)
Dreamweaver (Orta)
3ds Max (Orta)
Autocad (iyi)
Flash (iyi)
Illustrator (İyi)

Ayrıca Geçen sene yaz sezonunda Korkuteli de bir gazetenin Reklamlarını ve Dergisinin Tasarımını Hazırladım.
Referans Konusunda P.M. den ulaşabilirsiniz.

Tepki
0
serkan bey...
başvurunuz dikkatimi çekti..
antalyada 3dreklam tasarım ajansında sanat yönetmeniyim... lütfen bana ulaşın.. matbaa konusunda deneyiminiz var mı???

tel. 533 557 32 81

Tepki
3
@aylinarslan

Merhaba Aylin Hanım..
Matbaa konusunda baskı makinalarından pek anlamam ama Tasarım konusunda kendime güveniyorum. Eğer adresinizi verebilirseniz sizinle görüşmeye gelebilirim.

Tepki
3
Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. Bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum.. Şuan Akdeniz Üniversitesinde staj yapmaktayım. Bitmesinede 1 Hafta kadar bir süre kaldı.. Grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, brşür, insort gibi tasarımlar yaptım.Web Tasarım, Modelleme veya Reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

3DsMax,Vray, Photoshop , İllustrator, Flash, Dreamweaver, Corel,Autocad, Css gibi programlar kullanmaktayım..

Tepki
3
Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum.. Akdeniz Üniversitesinde stajımı yaptım. grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, brşür, insert gibi tasarımlar yaptım. Şuan Freelance oralarakda iş yapmaktayım.Acil iş aramaktayım.
web tasarım, Modelleme veya reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

3DsMax,vray, photoshop , İllustrator, flash, Dreamweaver, corel,Autocad, Css gibi programlar kullanmaktayım.

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt