Ares reklam şirketi için logo denemem

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba değerli üyemiz

Resmi yükleyememişsiniz. Lütfen konunuzu düzenleyiniz.

İyi Forumlar..

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
açıkçası pek ilgi çekmiyor. çizgi olarak kullandığınız rengi yazıya kullansaydınız daha ilgi çekici ve hoş olacağını düşünüyorum. ama yinede karar sizin.

Tepki
0
Arkadaş olmamış bee. Bi al benisi yok. Sıradan bi fontla yazılmış. En azın da şirket açıklaması kısmını değişik bi fontla yazsaydın. Tipografi yok harf aralıkları hepsinde farklı. a ile r nin arası çok açık. Çizgilerin puntoları farklı olsa bi hareket katabilirdi. Albenisi olmayan bi logo yapmışsın ama o logoyu yaparken bile sıradak kalmış. Yorum sert mi oldu biliyorum. Ama içimden geçeni söyledim, başım ağrımaz.

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Renkler çok sönük kalmış kızma ama arkadaşım yolda görsem hiç dikkatimi çekmez.. Ama renklerinde değişiklik yaparsan birde tipografi güzel birşey ortaya çıkabilir.Reklam ajansı birde canlı renkler deneyebilirsin göz alıcı dursun.
üstünde çok çalışmalısın..
iyi çalışmalar...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Arkadaşlara katılıyorum.Bir reklam ajansı logosu tasarlıyorsun.Tasarladığın logoda bir albeni olmalı..Renkler daha canlı olmalı..

Müşteri olsam logonu gördüğümde demeliyim ki ; Kendi reklamlarını çok iyi yapıyorlar demekki işin ehli bir firma ile karşı karşıyayım ama daha logoda- ilk izlenimdir bence - diyemiyorum..

Başka bir çalışma daha yapabilirsin..

Tepki
3
Logo Tasarımı Çok Sade ve Basit Kalmış Dostum . Tavsiyem Biraz Daha Düşünürek Daha Renkli , Göze Hitap Eden Bir Tasarım Daha Çok İlgi Çekebilir Bence

Yaptıkça Gelişirmiş İnsan . Devam Etmeni Tavsiye Ederim

Tepki
67
Ares - Savaş Tanrısı bu ikilemden yola çıkarak çalışmayı daha bir albenili hale getirelibilirsin.

Tepki
0
Teşekür ederim yorumlarınız için arkadaşlar ilk logo çalışmamdı.Eleştirileriniz için sağolun daha iyi daha güzellerini yapacam işllah

Yukarı Alt