arkadaşlar çok acil lütfen yardım edin,

e_teknolog

Üye
Tepki
0
corel draw'da hazır yapılmış, kupa bardak üzerine yapılan baskıların cdr doslayarı lazım, üzerinde oynayabileceğim şekilde, kesinlikle ticari bir çalışma değil, ben öğretmenim corel draw öğreniyorum,
bu tür dosyaları bulabileceğim bir site adreside verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Kupa bardak üzerine hemen hemen her türlü desen işlenebiliyor. Hangi şekli istediğini daha net yazsaydınız yardım etmek daha kolay olurdu...

e_teknolog

Üye
Tepki
0
@ZxxxE
şekil olarak bi şey yok, sadece bir kupa bardağın şablonu yani kenar çerçeveleri, ne kadar büyüklükte ve ölçüde olması gerektiği, ne kadarlık bir kağıda sığması gerektiği konusunda merak etmiştim, birde herhangi bir şekli direk olarak basabilirmiyiz, basmadan önce üzerinde yapılması gereken ayarlar varmıdır. bu yüzden örnek bir dosya aramıştım, bulamadım.

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
muammer bey sabahleyin de yardım isteğinizi okudum ama ne istediğinizi attığınız linkten sonra tahmin edebildim istediğiniz böyle birşeylerse bu daha dörtte biri hepsini size atarım corelde de bilmedikleriniz varsa yardımcı olurum.bizde iki kupa varmış biri h= 9 R=8 - h= 8 - R= 7
yalnız ölçüler çok değişebiliyormuş
siz dün gelmişşsiniz. Hoşgeldiniz. Burası çok yardımsever bir aile arkadaşlar hiçbir konuda yardımlarını esirgemezler. iyi çalışmalar ayrıca bu işleri yapan linkdeki gibi bir firma var gerekli bilgileri buradan temin edebilirsiniz. Sanırım boş ve baskılı satışları da var . incelersiniz
http://www.simkupabardak.com/iletisim

Yukarı Alt