Arkadaşlar yardım.

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Tabii hemen. Paketmi yapalım yoksa burada mı kullanacaksınız?

shntkr

Üye
Tepki
0
burada, twitter'da falan kullanırım ben anlamam pek. :) ama paket olsun. :) ÇOK SAOLUN. PARA İLE DEĞİL DİMİ.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@shntkr
Profilinizde mesleğiniz WEBMASTER yazıyor. Ciddi misiniz yoksa o konuda da mı dalga geçtiniz?

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@shntkr
Hmm anladım.... Ben de pilot olmak istiyordum hep. Ama profilimdeki meslek kısmına hiç "pilot" yazmadım nedense...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@shntkr
Bir foruma üye olunduğu zaman ilk önce kişi kendisini tanıtır. Bu yeni girilen her sosyal ortam için geçerlidir. Ayrıca profil bilgilerini eksiksiz ve DOĞRU olarak doldurur.
Tabii sadece geçerken uğrayıp, bu meslekle hiç ilgisi olmadığı halde "birkaç resim, görsel indirip gideyim fazla takılmadan" diyenler hariç...
Kullandığınız tavır, imla ve Türkçeden dolayı yaşınızın pek de büyük olmadığı ortada. Bir mesleğe merak sarmak gayet hoş. Ve gerekli bir davranış. Fakat aşçı olmak isteyen birisi mutfağa girip "bana bir omlet yapın da yiyeyim" demez... Bu omleti nasıl yapabilirim diye sorar ve geçer kendisi yapar.
Ve bunu da "saygı" kuralları içerisinde uygun bir üslupla söyler.
Zaten yaşından dolayı yazdığım ilk mesajın asıl anlamını da pek anlayamadın sanırım. Sorun değil. Hepimiz bir zamanlar aynı yollardan geçtik.
Kendi websiteni kurarak bir webmaster olma fikri ve ideali çok güzel. Fakar sadece ideal olarak beyninin bir köşesinde kalmaması için "bana şunu yapıp verirmisiniz?" demek yerine, "şunu ben de yapmak istiyorum nasıl naparım?" demek daha mantıklı bir davranış olur. Sonuçta biryerden başlamak lazım.
Forumu araştırarak gerekli link ve dersleri bulabilirsin.
Kolay gelsin. iyi forumlar.

Yukarı Alt