Arman Pazarlama Logosu

nurullahh

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar,

Vestel ve İpek Halı başta olmak üzere 7-8 markanın bayisi olan bir şirket için logo hazırlamaya çalıştım.
Şirket, aile dostumuzun. Az çok photoshop kullanmayı biliyorum diye bana sipariş edildi. Muhtemelen bu sunduğumu da kabul edecektir. Sizce bunun uygunluk oranı nedir?

nurullahh

Üye
Tepki
0
Birkaç deneme daha yaptım. Pazarlamada güleryüzlülüğün önemli bir unsur olacağını düşünerek gülümsemeyi biraz daha belirgin hale getirdim. Renk olarak da vestel ve ipek mobilyanın renkleri üzerinde çalıştım.

tdemirtas

Üye
Tepki
0
eleştiriye açıksanız kurumsal bir firmayı taşıyabilecek nitelikte bir çalışma değil ne yazıkki

nurullahh

Üye
Tepki
0
Eleştiriye kesinlikle açığım.

Aslında firma çok da kurumsal sayılmaz. Normal bir beyaz eşya bayii.
Öğretici eleştiri yaparsanız daha çok memnun olurum.

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba,

Yapmış olduğunuz çalışma üzerinde bazı değişiklikler yaparsanız, sanırım güzel bir şeyler ortaya çıkacaktır, öncelikle sadeleştirmeye gitmenizi öneriyorum, pazarlama yazısını kaldırarak sadece "arman ve gülümseme" üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum.

Pazarlama illede kullanılacaksa bile, bu şekilde kullanmayın, yani ana renklerde değil, belki gri renkte kullanılabilir. Bir de o şekilde çalışırsanız sanırım işi çok daha güzel gösterecek bir logoya sahip olabilirsiniz.

Yeni şekliyle görmek isteriz...

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@danisman
katılıyorum
pazarlama yazısı ya kalkmalı ya da ufalmalı
ilave olarak yazı karakterin çok keskin
gülümseme ile zıt düşüyor
daha yuvarlak hatlara sahip bir font seçmelisin

tdemirtas

Üye
Tepki
0
@nurullahh

renkleri sattıgını ürürden ziyade firmanın konseptine yönelik kullanmanız daha doğru olacaktır yukarıda verilen yorumlar yönlendirici nitelikte uygulamanızda fayda var

nurullahh

Üye
Tepki
0

Eleştirileriniz doğrultusunda birkaç deneme yaptım. Yazı fontunu değiştirdim, pazarlama yazısını ikisinde kaldırdım, birinde de gri yaptım.

Çerçeve ve renkle ilgili kararsızım. Çerçevesiz sanki çok çıplak duruyor gibi geldi. Çerçeveyle ilgili ne önerirsiniz?
Genel olarak son yaptıklarımı eleştirir misiniz?

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba,
Son sıradaki çalışmanız uygundur, fakat biraz da gülücük konusunda esneklik ve sempati vurgulamaya çalışırsanız çok daha güzel olacağı inancındayım, iyi çalışmalar...

Yukarı Alt