Autonics Grafiker Arıyor

Durum
Konu kapatılmıştır.

gesaign

Üye
Tepki
0
İstanbul Okmeydanı/Perpa civarında olan işletmemiz için, firmamızın yurtdışından gelen katalog ve broşürlerinin üzerinde çalışma yapıp matbaaya hazırlayabilecek, dergilere reklam çalışmaları hazırlayacak, freehand, illustrator, indesign, photoshop vs. bilgisi olan çalışma arkadaşları aramaktayız.

Cv ve portfolyolarınızı gönderirseniz, sizinle temasa geçeceğiz. PM (Özel mesaj) ile iletişime geçiniz.

İyi günler,
Autonics

cengizboss

Üye
Tepki
0
İyi günler
Ben Cengiz Bostan

Dokuz Eylül İktisat Fak. Mezunuyum. Eski Güneş Gazetesinde 10 yıl Grafikerlik yaptım
(Son dönemlerde bölüm şefliği yaptım)
Fotospor da sayfa sekreterliği ve baskı sorululuğu yaptım . Zaman Gazetesinde Grafikerlik ve konu karikatüristliği yaptım.
2. Mat. Sit.'de Reprodüksiyon firmalarında bilgisayar operatörlüğü yaptım. (Eser Grafik, Teknik Çözüm, Cemay Grafik, Berka Ajans, İstasyon Grafik -bu firmalarda usta başı olarak görev yaptım- Hat Baskı Sanatları matbaasında Ctp operatörü olarak çalıştım)
FreeHand, Photoshop, QuarkExpress programlarını çok iyi derecede kullanıyorum CDR, İllistratör, İnDizayn Orta derecede biliyorum. Çeşitli ajanslarda grafikerlik yaptım. Resim , karikötür, İllüstrasyon yapıyorum.
İyi çalışmalar dilerim.

Cengiz Bostan
cengizboss@gmail.com

zerrin

Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Ben Zerrin ORAL. Bu güne kadar çeşitli firmalarda, 9 yıllık deneyim ile çeşitli görevlerde bulundum.
Firmalarda çalıştığım süreler zarfında dürüstlük ilkesinden hiçbir zaman ayrılmamaya özen gösterdim. Bunun yanı sıra sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmak için kendimi de en iyi
teknik bilgi ve beceri ile donatmaya çalıştım. Sürekli olarak ta geliştirmekteyim. Amacım, elde ettiğim ve edeceğim deneyimleri siz değerli firmalar ile paylaşıp hem sizin büyüyüp
gelişmenizde zincirin bir parçası olmak, dolayısıyla da elde edeceğim gelir ile hayatımı idame ettirmektir.

Kurumunuzda uygun göreceğiniz pozisyonlarda görev almak isterim.

Saygılarımla...

Zerrin ORAL

zerrinoral@gmail.com

volkarzma

Üye
Tepki
0
VOLKAN DAĞLI
İSTANBUL​
vlkngrfk@hotmail.com
0554 415 31 35 – 0544 328 66 99
K.çekmece / Sefaköy
T.C.:62512254838

KİŞİSEL BİLGİLER
Uyruğu
: T.C

Doğum Yeri
: Boyabat/SİNOP

Doğum Tarihi
: 01.01.1989

Medeni Durum
: Bekar

EĞİTİM DURUMU

1995 - 2003
2003 - 2005
: Osman Zeki Üngör İlk Öğretim Okulu
: Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Lisesi – Sosyal bilimler

ASKERLİK DURUMU

• Tecil (2012)

YABANCI DİL

• İngilizce: zayıf

BİLGİSAYAR

• Corel Draw (çok iyi) – Photoshop cs2 cs3-cs4 (çok iyi) Adobe Flash cs4 (zayıf)
  • Macromedia Freehand (orta) Adobe After Effects (zayıf) Adobe Illustrator (zayıf)
  • Microsoft Ofis 97-2003-2007 Excel, Word, PowerPoint, Outlook v.b..

İŞ DENEYİMİ

• Okyanus ajans / Grafik Tasarım ve Müşteri Temsilcisi -2 yıl
  • İstanbul Emlak Dünyası / Grafik Tasarım 15 ay
  • Tomruk Copy Center / Grafik Tasarım 5 ay
  • Avrupa ajans / Grafik Tasarım ve Müşteri Temsilcisi 10 ay

REFERANS: OSMAN KAPLAN – Reklam Sorumlusu
Cüneyt Topal – Grafik Sorumlusu

Çalışmalarınızda başarılar dilerim…
Saygılarımla…

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt