AykanŞen Photography

aykanorton

Üye
Tepki
0

Selam arkadaşlar. Ben Aykan. Yaşım 14 arkadaşlar lafı basit kaçabilir.

Sayın abilerim , ablalarım. Yaşım daha küçük biliyorum ama daha küçük yaşta photoshop corel vbvb. merak sardım.

Bazen böyle ufak çalışmalar yapıyorum. Daha profesyonel çalışmalarımı ilerleyen günlerde paylaşacağım.

İyi ~ kötü yorumlarınızı - eleştirilerinizi alayım.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Şahsım adına bu hevesli ama tecrübesiz çalışma denemesine yorum yapmaktansa şunu tavsiye edebilirim;
Gerçekten bu işi seviyor ve ileride profesyonelce yapıp hayatını grafik tasarımdan kazanmak istiyorsan, daha önünde uzun bir yol olduğunu, ama benim gibi bazı şeyler geç kalmamış, henüz 14 yaşında ve yapabileceğin en doğru şeyin eğitimini bu yönde planlamak olduğunu düşün ve bundan sonraki adımlarını bu yönde at...
Yine yap, çiz, boz, yorum iste, araştır, öğren... Fakat mutlaka eğitimini al....

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@aykanorton

Aykancım daha 14 yaşındasın kurs evet belki yardımcı olabilir ama eğer gerçekten severek icra edebileceğin bir meslek olduğuna inancın tam ise eğitimini de bu doğrultuda çizmelisin... Tahminimce ya lise birinci sınıftasında ya da daha küçük değil mi ? Eğer liseye başlamadıysan daha meslek liselerinde tasarım bölümü var diye biliyorum.. İyice araştırıp bu bölüme gidebilirsin.. Eğer çok geç kaldım diyorsan üniversite sınavında güzel sanatlar fakültesine girmek için çalışabilirsin...

Yukarı Alt