BackGround ?

SessizCrew

Üye
Tepki
0

arkadaşlar imaj'ın arkasındaki background nasıl yapılıyor bu şekilde ZEMİN tam olarak ?

Atashop

Üye
Tepki
0
İlk başta siyah bir backgroun oluşturuyorsun, sonra gradient toolu açarak o üstteki seçeneklerden seçiyorsun seçeneği. Azdan çoğa yada çokdan aza değilde çoktan aza sonra tekrar çoğa anlatabildim umarım tam :)

Daha sonrada filter noise add nosise seçeneğini kullanıyosun amount değerinide 1 2 civarında ayarlıyabilirsin . Böyle yapılabilir . Tabi başka şekildede yapılıyorsa ben tam bilmiyorum...

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
5

Buyur Kardeşim. Winrar'ın İçinde PSD DosyaSı Da MevCuTTuR JPeG Resmide Mevcuttur Hangisi İşine GeLirSe KuLLan...

HTML:
http://uploading.com/files/9aa6em16/Garfikerler.Org.rar/

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
"Al bu balık senin olsun" demektense balık nasıl tutulur onu öğretmek daha iyi değil mi arkadaşlar? :)
Atashop arkadaşımız gayet güzel anlatmış. Teşekkürler.

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
5
Arkadaşım Burası Bir Paylaşım Sitesi. Ve GeneLde BiLenLeR BiLmeyenLeRe. Yardım Eder. Ve KaFaLaRına TaKıLan DurumLaR oLup Sorma Durumnda İşin Mantığını Daha İyi AnLaRLaR...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@KoRSaN_xXx
Merak etme kuralları ve bu forumun içeriğini sizden çok daha iyi biliyorum... Arkadaş aylar önce BUNU NASIL YAPARIM diye sormuş. ve istediği yardımı almış...
Ayrıca kalın fontlarla yazmazsanız bu sitenin kurallarına daha güzel uyum saylamış olursunuz...
Bir de klavyenizde bir arıza var galiba. Arada bir caps lar girmiş yazı aralarına...
iyi geceler..

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
5
Tamam KaRDeŞim. KuSsuRuma Bakma. SeNDeN Çok Özür DiLeRi. İyi SaBaHLaR ;)

Yukarı Alt