bakalım bu kimmiş:))

Fulyam

Üye
Tepki
16
sen misin ?

başka .... hülya avşar olabilir.. başka da benzetemedim.. :)

ekinoks76

Üye
Tepki
4
Ne kadar benzetebilmişim onu ölçmek istedim:)) tabiki 2.seçenek doğru Fulyam bu arada senmiisn yoksa hülya avşarmı demene sevinsemmi üzülsemmi bilemedim bitarafta bukadar güzel olmak var diğer tarafta iyi çizebilmişmiyim hülya avşara benzetebilmişmiyim duygusu var:))
Kendi resmimi çizdim fakat çok sert bakışlar çıkmış korkarsın diye çekindim yayınlamadım fulyacım:))

Fulyam

Üye
Tepki
16
doğruyu söylemek gerekirse ilk bakışta hülya ya benzettim... ama dedimki belki kendisi de olabilir.. sonuçta seni hiç görmedik :) benzetmişsin yani...

Aman ekinoks hülya güzel tamam ama bakımlı güzel :D

onun kadar sende bende kendimize baksak : ) bi sabah ayna yüzü görüyorum.. bi de ertesi sabah ... durum o kadar vahi yani.. yorugun argın bide uğraşamıyorsun ki kendinle... uğraşanlara hayranım tabiki o ayrı konu... hergün nasıl makyajla geliyorlar bilemiyorum..

ekinoks76

Üye
Tepki
4
Benzetebildiğime sevindim :)) tşkler..Bakım konusunda biraz katılıyorum haklısın ama; Bence önemli olan bir kadının makyajsız hali de güzelse okadın gerçekten güzeldir.Nicelerini görüyoruz makyajsız hiçbirşeye benzemiyorlar oda kötü değilmi;.Ama yine de bakımlı olmak lazım en azından kendimize saygımızdan.. :)

@Fulyam

Haklısın(Aman ekinoks hülya güzel tamam ama bakımlı güzel :D ) kendisi duymasında makyajsız bakımsız olsa kimbilir nasıl olur yada dediğin gibi ona yapılan bakım bize yapılsa kimbilir nasıl oluruz:):rolleyes::D

semira

Üye
Tepki
145
eline sağlık ben ilk bakışta anlandım hülya avşar olduğunu çok severimde kendisini biraz hakkını yemişsiniz sanki hangi sanatçıyı tv de makyajsız görüyoruz onun kadar dimi her hali çok güzel bence

Fulyam

Üye
Tepki
16
semiracım genel olarak söylemek istedik... hülyann güzelliği zaten tescilli.. ona bişi dediğimiz yok : )

ekinoks76

Üye
Tepki
4
@Fulyam

Evt Fulyaya katılıyorum genel anlamda söyledik ama makyajsız hülya avşar da bir garip görünüyor ee tabi yaşında etkisi var ama güzelliği tartışılmaz:)

Yukarı Alt