ballon news logo çalışması

barisk

Üye
Tepki
0
ilk mesajım ve ilk konum olucak :) eleştiri ve öneri içeren yorumlarınızı bekliyorum..
[Kendimi geliştirme amaçlı yaptığım bir çalışmadır.]

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Evet güzel görünüyor, birkaç ufak detayı belirteyim:
Balonun ipini "s"ye sarmak mı istediniz?Öyle ise pek sarılmış gibi görünmüyor.Tahmindi tabiki sadece.
Bir de Logo yazmışsınız ya hani.Bu bir işletmenin logosu mu olacak,kullanılacak mı?
Mesela mesela D.Günü , Ulusal Bayram vs gibi alanlarda dış-iç mekan süslemeleri yapan bir işletmede mi kullanılacak? Ya da nereye neye hizmet edecek bu da çok önemlidir.Mesela balon neden mavi de kırmızı değil, mesela neden tek balon,
mesela mesela "balon haberleri" ne demektir sonra bu logo hangi ortamlarda kullanılacak falan gibi...
Detaylı bilgi olmadığı için tahminler yürüterek yaklaştım tabiki.
Yalnız balon fonta göre biraz büyük geldi bana, sanki az daha küçülmeli ve aşağıya inmeli gibi.

Fakat sadece etüd amacıyla yaptıysanız bir diyeceğim yok tabiki.Pratik için ideal.
Evet güzel.

barisk

Üye
Tepki
0
kendimi geliştirme amaçlı bir çalışma yapmıştım.yani herhangi bir kuruma vs. ait olmadığı için bilgi ekleyemedim.tek sorun galiba en başta kendimi geliştirmek amaçlı yaptığım bir logo çalışması olduğunu belirtmemek ve S harfine ipi sarılmış hissi verememek olmuş galiba.yorumunuz için teşekkürler :)

Tepki
100
konu yanlış açılmış değil.
ama yorum ve değerlendirilmelerde bu önemli...
zaten kendinizi denemeye yönelik bir tarz gördüğüm için böyle sorma ihtiyacı hissettim.

barisk

Üye
Tepki
0
@Emine Şahin
peki teşekkürler o halde ilk mesajımda kendimi geliştirme amaçlı yaptığım bir çalışma olduğunu belirteyim.

barisk

Üye
Tepki
0
@Yaşar Karadeniz
kusura bakmayın takılınca 2 kere yollamışım mesajı..

Yukarı Alt