Merhaba, yaptığın hata belki de kullandığın marka'dan olabilir mi? Bir çalışma yaparken, markaları kullanmamaya özen göstermelisin, bu benim şahsi fikrim. Neden o gazeteyi özellikle seçtiğini ve kullandığını da ayrıca merak ettim.
İkincisi, çalışmalarında elbette ki bir mesaj vermeye çalışıyorsun ama vermeye çalıştığın mesaj zaten önceden topluma, medyaya, yazılı ve görsel olarak birçok mecrada verilmiş ve kullanılmış olan bir mesaj, doğru mudur?
O zaman şu durumda; birincisi daha önceden verilmiş mesajları yenilemek sana bir artı değer katmaz, ikincisi belli bir markayı yaptığın çalışmalarda kullanmak yerine, kendin markalar üretmelisin, üçünücüsü, bu hepsinden önemli, bir slogan üzerinde çalışmak istiyorsan, o sloganı da kendin üretmelisin, böylece insanların ilgisini çekebilirsin, dördüncüsü, yaptığın çalışmalarda şaşırtacak, ilgi uyandıracak veya insanların dikkatini çekecek hiç bir unusur göremedim.
Belki tüm bu söylediklerimden sonra, insanlara sitem etmek yerine, daha yaratıcı ve daha dikkat çekici çalışmalar üretmeyi deneyebilirsin, ben çalışmalarını merakla bekliyorum...
Kolay gelsin, iyi çalışmalar...