"Bee" reklam ajansı logo

zula

Üye
Tepki
0
merhaba arkadaşlar,
arkadaşım bir reklam ajansı açmayı düşünüyor ve bunun için benden logo çalışması yapmamı istedi.
"Bee" (arı) reklam ajansı logo tasarladım fakat benim içime pek sinmedi yani geliştiremedim ve kafam donmuş durumda birşey düşünemiyorum..
tipografik olmasından yanayım aslında sade olsun istiyorum fakat birtürlü ne yapıcağımı bulamadım. aşağıdaki logoyu feminen buldular açıkcası benimde içime sinmedi
daha ne yapılabilir yorumlarınızı ve yeni fikirlerinizi bekliorum.. şimdiden çok teşekkür ederim...:)

zula

Üye
Tepki
0
yorum ve fikir verebilicek kimse yokmu arkadaşlar bunu bir haftaya kadar yapmam gerekiyor zamanım çok kısıtlı yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum lütfen

Tepki
4
güzel bir çalışma bence, geliştirmek istenirse e harfleri daha yumuşak hatlı yapılabilir

zula

Üye
Tepki
0
hımm aslında e harflerindeki boşlukları arı peteği gibi yapmaya çalıştım ama gözümü rahatsız eden bişi var onu göremiyorum

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
çalışma yeterince arıya doyurucu
e harfinin boşluklarında yapmaya çalıştığınız şeyden vazgeçin
denildiği gibi B ile uyumlu bir e harfi çizin
B ye yaslanmış arıyı sevdim ben
ancak reklam ajansı yazısı çok kötü
font değiştirmelisiniz

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Merhaba,

B harfini arının kanatları olarak düşünmüşsünüz fakat daha çok kelebek kanatlarını andırmış. Biraz daha üzerinde oynarsanız sanırım daha iyi sonuçlar alacaksınız.

Arı ve petek bütünlüğünü beraber kullanmak zorunda değilsiniz ve bence "e" harflerinizi daha yumuşak hatlarla oluşturmalısınız. Böylece üzerindeki o sert görüntüde ortadan kalkmış olacaktır.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Tepki
4
@zula

bence arı yeterli izlenimi vermiş e harfleri sade olsun daha güzel görünecektir,
petek olayını katmak isterseniz kare olan arkaplanı altıgen yapabilirsiniz mesela

zula

Üye
Tepki
0
arka planı düşündüm öyle ama çok görsellik olsun istemedim B akılda kalsın istedim.

birde böle bakın

zula

Üye
Tepki
0
tipografik olarak biraz sıkıntım var sanırım:)
yani b" bir font diil tamamen kendi çizimim kendi çizimim olan e' leri çok sevdim aslında sonuçta kendim çizdim hani normal bir font bilerek tercih etmemiştim peki şimdi değiştirdiğim e ler uyumlu olmuşmu hep bir eksiklik çarpıyor gözüme ama birtürlü bulamıyorum sıkıntılı biraz..

Yukarı Alt