"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Bir arkadaşımın firması için isteği üzerine yaptığım logolar hakkında hangi logo olmalı detaylara fazla takılmadan acelece yaptığım için sadece şekil olarak uygun olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşmanızı diliyorum.
Saygılarımla

Tepki
7
2 numaralı logoyı seçtim...Ama gıda sektörüyle ilgili bir logoda gıda ürünlerinden bir resim olmalıydı logoda diye düşünüyorum...Tabi bu sadece benim nacizane fikrimdir...emeğine sağlık...

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Hatice Ceylan

Hatice hanım,

Düşünceniz güzel ama inanın şu anda bunu açıklayacı size bir cevap veremiyeceğim ama forumdaki daha tecrübeli arkadaşlar bu konu hakkında size detaylı bilgi vermelerini rica ediyorum bu firma bir market gibi diyelim burda bir ürün kullanmak yanlış kusura bakmayın yorumunuz için tekrar teşekür ederim sağlıcakla kalın iyigeceler...

Tepki
7
@Mehmet KIYMIK

Mehmet Bey ,dediğim gibi bu sadece kişisel fikrimdir..Kendimce öyle görmek istediğim için size öyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.

Tepki
31
bencede 2 numara mehmet bey ama renklerle oynamalısınız koyu bordo ve turuncu gibi renkler uygun düşebilir

Tepki
4
Ben de 2 numara diyorum ama renk turuncu veya lacivert -turuncu karışımı olabilir. Mevcut renk çok mat duruyor.
emeğine sağlık.

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Yorumlarınız için Teşekkür ederim yorumlarınızı göz önüne alacağım ve 2 logoda karar kıldım siz değerli arkadaşlar yardımcı oldunuz sağolun :)

Tepki
100
2 numaralı çalışma diğerşerinden daha olumlu.
şık ve güzel. ama üzerinde biraz daha durmalısınız bence.
dıştaki halkanın düz değiilde biraz bombeli olmasını sağlayabilir renginide biraz daha kahve yada bordoya yakın yapabilirsiniz.
sonra bun renge uyuyum sağlayacak bir renkte "BEĞEN GIDA" yazabilirsiniz.
son olarakta sağ ve sol uzantılar yerine ambalaj ipine benzer bir şekil yapabilirsiniz. yada kurdela gibi bir şey...
bu şekilde bir yada iki alternatif üreterek sunabilirsiniz.
saygılar...

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Emine Şahin

Emine hanım,

Yorumunuz ve tavsiyeleri göz önüne alacağım ama baskıya göndermek zorundayım fazla zamanım yok bordo konusunda haklısınız bombe konusundada yazı şeklindede ama sanıyorum bu seferlik böyle baskıya göndermemde sorun olmaz değerlendirmeniz ve yorumunuz için çok teşekür ederim.

Yukarı Alt