Bergama Belediyesi Logo Çalışması

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Bergama belediyesine bedava ajanda yapmak istiyorum. Loguyu ajanda kapağı için uygun, vektörel bir formatta bana gönderirmisiniz ?

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
logoyu çok küçük düşündüğünüzde bu ayrıntılar ne kadar dikkat çekiyor ?

Tepki
4
Belediye logosu denilince akla ilk olarak o beldeye ait en önemli objeler gelir ve mümkün olduğu kadar onlar logoya yerleştirilmeye çalışılır. Logoyu seçenlerde kim fazla objeyi iyi yerleştirmişse onu seçiyorlar genelde. Belediyeler her alanda işlerini baskıya verdikleri için (renkli-renksiz) ortaya berbat işler de çıkabiliyor. Bence bu anlayışı kırıp sadece belediye ismi üzerinden logotype çalışmalar yapılıp bir de pantone renkler verilebilir. Böylece istediği alanda ve istediği yerde baskı yapabilir. Benim görüşüm böyle.

Emek vermişsiniz elinize sağlık...

resif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
logo çok önemli birde sürekli değiştirilmemeli

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba,

Bu yarışmanın kurallarında bir madde vardı, sanırım dikkatinizden kaçmış olmalı "hiç bir şekilde görsel kullanılmayacaktır" diye...

Yarışmaya katıldıysanız en baştan kaybettiniz demektir...

onureroguz

Üye
Tepki
7
Tarihsel bir konuyu içermesi güzel fakat büyütülüp küçüldüğünde ve/veya siyah beyaz da sıkıntı yaratoyor mu ? Bunun gibi ayrıntılara inmek lazım. Bu arada yarışma şartlarını da bir nevi işgal ettiniz..

Tepki
100
Yorumları okudum. Genelde aynı noktalarda birleşiyoruz. Ek olarak çok dağınık olduğunu belirtmeliyim. Bu kadar çok objeyi kullanmak istiyorsanız iyi bir sentez yakalamalısınız...

Yukarı Alt