Bilgisayar Faresi / Mause logo

Tepki
2
Merhaba

Bir tane logo yapıyorum

Bilgisayar faresi logosu yapıyorum yani bilgisay faresi satan bir market logosu bir yere çalışmıyorum sadece öğrenmek amaçlı çiziyorum

Sadece sizden istedğim şu

*fareyi nasıl daha iyi yapabilirm (Tablet vs kullanmıyorum sadece mause ve adobe Phostsop cs5 kullanıyorum)

*Başka yapmam gereken şey nedir?

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
merhabalar,
çalışmanı sergilemek özgüven belirtisi
lakin imzanı o kadar abartman yersiz
logo çiziminde photoshop u kullanman başını ağrıtacaktır ileride
onun için ucundan kıyısından vektörel bir program öğrenmen lazım
hayali firmalar bulup bunlara çalışmalar yapmak güzel bir alıştırma biçimidir
ama önce kağıt üzerine karalamalar yaparsan daha iyi sonuçlar elde edersin
logo olarak değerlendirildiğinde oldukça vasat bir çalışma
derli toplu şık ve basit görünümlü logolar çizmeye çalış derim

Tepki
2
@Hasan Güner

Son zamanlarda okadar çalıntı olayı ile karşılaştım ki yapıcak birşey yok o yüzden...

Ai var onda çizemiyorum photoshop gibi kolay değil başka vektör programı denemedim(Kolay bir program arıyorum durun ben forumu karıştırım ama bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim)

Kağıt üzeri isimimden maskottan web site çizmekten öte gitmedim logo sadece kendime denedim ama bu yararlı bir bilgi +

Kurgu olarak değerlendirsek :D Bari battık bir yerden çıkalım neyse

Ben birde fareye 3 boyut katarak bir çalışma yapmak istiyorum onu araştırıcağım...

Cengiz Duhan

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
23
@S.C.K. TASARIM

Arkadaşım,
Hasan Bey sana izlemen gereken yolu çok iyi ifadelerle anlatmış, bu işi yapmak istiyorsan yapman gerekenler özetle bu şekildedir.
illustratör zor geliyor photosopda yapayım demen kesinlikle yanlış bir yol olur(baskı teknikleri konusunda araştırmalar yaparsan bize hak vereceksin) , farklı bir vektörel program önerisi istemişsin evet farklı programlar var corel,freehand gibi. ama illustrator piyasaya hakim ve en güçlü programdır diyebiliriz. birde 3 boyutlu halini nasıl çizebilirim demişsin, ilk önce normal halini bir çiz 3boyutlusunu da çizersin bence, yazdıklarım iyi niyetli bir şekilde sana doğruyu yolda ilerlemen için nacizane tavsiyedir doğruyu bulabilmek için çok araştırma yapıp bilgi toplamak sana kalmış,
çalışmalarında başarılar dilerim.

Tepki
2
@Cengiz Duhan

"illustratör zor geliyor photosopda yapayım demen kesinlikle yanlış bir yol olur"

bu cümleniz yanlış anlaşıldığımın kanısını gösteriyor ai var çizmeye uğraşıyorum/çalışıyorum ama adobe photoshop gibi değil örenk birşey boyutlandırcam ctrl+t ye basıyom başka şey çıkıyor ben burasını zor buluyorum(Yani öğrenmedim buamana kadar ;) )

demekki öğrenme zamanı gelmişde geçmiş o zaman ai derslerine bakıp ai'yi öğrenmem gerek....

ben iki kişinin yorumlarına /öenrilerine çook teşekkür ediyorum....

Yukarı Alt