Bir Android Forumu İçin Yaptığım Çalışmalar

cihat52

Üye
Tepki
0
Bu tarz çalışmalara 12-13 yaşlarında başladım şuan 16 yaşındayım :) Bir android forumu için yaptığım çalışmaların hepsi..

RANKLAR----->

Site için yaptığım tüm çalışmalar nasıl olmuş? :confused:

gezegen

Üye
Tepki
16
Cihat, merhaba.

16 yaşında olduğuna göre, biliyor olmalısın. Hayat bir kere yaşanıyor. Hayatını çarçur etme, n'olur? 12 yaşında senin Android'le, onun forumlarıyla, 16'ında ise, Android tasarımlarınla işin ne? Senin bu yaşlarda, kendine bir kız arkadaşı bulup, onu ilk öpmenin sevincini ve heyecanını yaşaman gerekiyor, Androidlerle işin ne? Android'in, forumunun, tasarımın, herşeyin vakti gelir, merak etme. Ancak bu yaşında kız arkadaşının elinden tutarken ya da onu öperkenki hissedeceğin heyacanı kaçırıyorsun, bunlar bir daha hiçbir yaşta geri gelmez. Vakit geçiyor, Android hep orda, olduğu yerde, kaçmıyor, fakat sen kaçırıyorsun. Havalar hala güneşli, elini çabuk tut, dışarıya at kendini.

cihat52

Üye
Tepki
0
@gezegen

Teşekkürler yorum için, farkındayım bu olayların ama aynı anda ikisi neden olmasın ki bu iş benim hobi olarak yaptığım bişey..Android telefonum olduğu için bu tarz forumlara giriyorum zaten ve bildiğiniz gibi 1 Gün=24 Saat ve her dakikamı androide harcadığım felanda yok :)

Tasarımlar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum?

Yukarı Alt