Bir sorunum var

Durum
Konu kapatılmıştır.

uploader

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
Sayın site yöneticileri ben sizin kullandığınız adobe photoshop cs farketmez ve adobe after effects onunda versiyon farketmez en güvenli indirme linklerini istiyorum p.m olarak gönderirmisiniz?Fakat full olarak..

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Full olarak indirebileceğin güvenli bir site olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü full olması için içinde crack veya serial olması lazım eğer satın almadıysan. Ve bu tür paylaşım yapan siteler genelde zararlı yazılım veya bilgisayarın registry'sini bozan eklentiler içerir. Sana tavsiyem ya kendi sitesinden deneme sürümünü indirmen veya bir torrent programı ile (eğer bilgisayarının antivirüs programına güveniyorsan) indirmen.

uploader

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
@Erkan_Nehir

evet haklısınız bnde öyle düşünüyorum ama elbet bu dediğim programları uzun süre kullanan arkadaşlar vardır linkleri p.m ile gönderebilirlermi?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@uploader
Siteye üye olurken lütfen okuyunuz ibareli kuralları okursanız bu sitede istediğiniz tür paylaşımlarım yapılmadığını görürsünüz... Lütfen illegal isteklerde bulunmayalım.
İyi günler dilerim.

Fulyam

Üye
Tepki
16
ben de hiçbir program yüklü değil. ben exe olarak kullanıyorum ,yani portable kullanıyorum... sende böyle kullanabilirsin..

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt