Bir tasarım daha yaptım, buyrun :)

mertmtluu

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bir önceki konumdada tasarım yapmaya yeni başladığımı söylemiştim bu da benim 4. tasarımım falan oluyor :) Buyrun tasarımım :rolleyes: Fikirlerinizi bildirirseniz sevinirim :p
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x1290. Yazısına tıklayıp resmin üzerine bir kez tıklamanız resmin orjinal boyutunu görmenizi sağlayacaktır.

D3VRAN

Üye
Tepki
0
çok güzel.Uygun görürsen Wordpress'e uyarlayabilirim? Kişisel sitem var :) Çokda güzel durur :)

mertmtluu

Üye
Tepki
0
Saolun ama daha benim hiç sitem yok :) Ve Wordpress falan hiç anlamıyorum da ? Makul görün :)

D3VRAN

Üye
Tepki
0
@mertmtluu

siz bana temayı paylaşacakmısınız onu söyleyin :) Wordpress'e uyarlamak benim işim olsun :) PDS Grafik isminiz geçer. Wordpress çevirici benim adım geçer. Çünki ben böyle çalışıyorum. Kişisel sitemde Burası test yapar deneriz. Ücretli derseniz temanıza dokunmam olduğu gibi gönderirim size satışa sunarsınız. Ama gerçekten hoşuma gitti bu görsellik ;)

mertmtluu

Üye
Tepki
0
Size şöyle anlatayım; öncelikle çok özür diliyorum ama ben bu işlere daha yeni başladım dediğim gibi 4. tasarımım bu benim daha, sanırsam da yeni basladıgım için kıskanıyorum tasarımımı ileride bi böyle site açarsam ikimizde aynı olursan diye falan :) Ama isterseniz ben size yeni bir tane çizerim bunun gibi sonra da internete psd sini upload edip size veririm ne dersiniz ?

mertmtluu

Üye
Tepki
0
Beni anladınız, teşekkür ederim inşallah kırılmamıssınızdır, ben daha çok arayüz tasarımı yapıp bu siteye atacağım başka tasarımlarımı beğenirseniz onları seve seve size vereceğim :) Tekrar teşekkürler :)

mertmtluu

Üye
Tepki
0
Bu arada acaba bana sitenizin adresini verebilirmisiniz, boş zamanımda sizede birşeyler tasarlayabilirim ? :)

D3VRAN

Üye
Tepki
0
Burada yazmak büyük bir ihtimalle yasaktır sanırım? Özel mesaj ile göndereyim size

mertmtluu

Üye
Tepki
0
Tamam, teşekkür ederim aldım mesajınızı bir de özelden bana Messenger adresinizi verirseniz boş zamanımda tasarımınızı yaparım bittiğinde de size oradan eğer Online durumda iseniz Messenger yoluyla konuşarak dosyaları atarım psd sini teşekkürler :) Şuan hotmail adresinizi Özel Mesaj olarak atmanız yeterli olacaktır ekleyeceğim sizi :)

Yukarı Alt