Birbirinden güzel vectorler 25

Ozgul

Üye
Tepki
57
Keşke tek link değil de parçalı yapsaydınız. İki ikon için tüm dosyayı indirmeye üşeniyorum açıkçası.

Teşekkürler.

Funda

E=mc²
Tepki
9
çok güzeller ancak bende hiçbir zaman verdiğiniz siteden bir şey indiremedim..

Ozgul

Üye
Tepki
57
@Funda Arıcı

Dosya büyüklüğü nedeniyle vazgeçmiştim ama madem sana da lazım, indireceğim.:)

Tekrar teşekkürler sevgili hatac...

hatac

Üye
Tepki
4
Arkadaşlar indirme olayını neden bu kadar abartıyorsunuz, çok kolay halbuki, tabi ben premium üyeyim ama ücretsiz indirdiğim zamanlar da oluyordu. 600 saniye bekleyip indirebilirsiniz? Ayrıca dosyayı partladığım zaman da keşke tek link olsaydı diyenler oluyor işte herkes farklı şeyler istiyor haliyle hepsini yerine getiremiyoruz.

Ozgul

Üye
Tepki
57
Bakın sevgili hatac; haklısınız indirmek çok zor değil ama kendi adıma konuşuyorum, beklediğim 600 saniyelerin inanın hesabını tutamadım.:) Tam bitti 1 sn kaldı derken, tekrar başlayan 600 saniye maratonu ve tekrar ve tekrar... Sinirlerim bozuldu ama vermiş olduğum bir söz vardı ve sabrımı zorladım. Buraya yazdığım saatten abartısız "5 saat" sonra dosyaya ancak ulaşabildim.

Parça parça olma konusuna gelince; isteğimin arkasındayım hala. Çünkü paylaşımlarınızın bir bütünlüğü yok. İkonlar,floral desenler, kartvizitler, bannerlar içiçe. Sadece kartvizit ya da sadece banner olsa anlayışla karşılayabilirim fakat bu haliyle zorluk çıkarıyor.

Yine de emeğinize sağlık, teşekkürler.

hatac

Üye
Tepki
4
Bu tekrar tekrar 600 saniye başa sarması benim başıma da geldi bir kaç kez. Neden öyle oluyor bilmiyorum. Siteye üye olun bence. Yani ücretsiz de üye olunur. Üye olup bir de o şekil indirmeyi deneseniz. Ben zaten başka sitelere de üye oldum, onlara da vector yüklemeye başladım. Herkes turbobitten şikayetçi ama bu siteyi de bırakamam benim sitede yüzlerce dosyam var.

Yukarı Alt