Ön Cephe Yan Cephe
Emine Şahin Üye Kayıt 17 Mart 2008 Mesaj 3.266 Tepki 100 1 Ağustos 2009 #2 bunlar photoshopta taslak çalışması değil mi? uygulama sonrası değil galiba. yanılıyor muyum?
Rıfat Özkan Üye Kayıt 20 Temmuz 2009 Mesaj 132 Tepki 5 3 Ağustos 2009 #3 yok bunlar taslak öyle sıne yaptım adam görsün diye zaten cogunu kendı ıstedı
B Bahattin Dulkadir Üye Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 769 Tepki 6 3 Ağustos 2009 #4 o gobegi acik genc hanim arkadasi koymasaydin keske benim gozluklu halim daha cok yakisirdi diye dusunuyorum saka bir tarafa hos olmus, elinize saglik
o gobegi acik genc hanim arkadasi koymasaydin keske benim gozluklu halim daha cok yakisirdi diye dusunuyorum saka bir tarafa hos olmus, elinize saglik
C cansev79 Üye Kayıt 24 Temmuz 2009 Mesaj 2 Tepki 0 3 Ağustos 2009 #5 Senin gözlüklü halini merak ettim doğrusu.Ama çalışma güzel olmuş.Keşke hepsini aynı ebat yapsaydın.Bence çok daha hoş gözükürdü.
Senin gözlüklü halini merak ettim doğrusu.Ama çalışma güzel olmuş.Keşke hepsini aynı ebat yapsaydın.Bence çok daha hoş gözükürdü.
B Bahattin Dulkadir Üye Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 769 Tepki 6 3 Ağustos 2009 #6 eskiden bi ara pc kullanirken bilgisayar gozlugu kullaniyordum ama bu binadaki bayandan cekici degilim yani hayal kirikligi olmasin sonra
eskiden bi ara pc kullanirken bilgisayar gozlugu kullaniyordum ama bu binadaki bayandan cekici degilim yani hayal kirikligi olmasin sonra