Boran Reklam adına Logo Yapmam gerek

Durum
Konu kapatılmıştır.

LifeLocq

Üye
Tepki
0
Boran Reklam Adında Logo yapmam gerekiyor Bordo - Mavi renklerin kullanılacagı Görünüş olarak Beğenilecek calısmalara ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum :)

danisman

Consultant
Tepki
30
Yani şimdi, siz logo çizeceksiniz, reklamcı değilsiniz, grafiker değilsiniz, doğru mu, anlamışım? Webmaster mısınız? Şayet bu logosu çizilecek olan bir reklamcı ise, neden logosunu çizmiyor? Logosunu çizemiyorsa, neden reklamcılık yapıyor? Tüm bu soruların cevaplarını ben çok merak ettim doğrusu :)

LifeLocq

Üye
Tepki
0
Bunların cevaplarını ben bile bilmiyorum :D Arkadasımın Logo istemesi üzerine böyle bi Konu actım

Tepki
5
Reklam firması logosunu çizemiyor, sizinle anlaşıyor(web tasarımını falan siz yapın, bi de logo çizin diyorlar), siz de çizemiyorsunuz, bizden yardım istiyorsunuz... Doğru mu?
Burdan size yardımcı olacak bir arkadaş(veya arkadaşla) çıktı diyelim, farklı logo çalışmaları yapıldı, sizde reklam ajansına beğendirdiniz, kurumsal logosu olarak benimsedi... Sonra bu reklam firması bir müşteri buldu işte o zaman ne olacak, benim asıl merak ettiğim o... :D

LifeLocq

Üye
Tepki
0
Konuyu Kapatın Daha iyi Sacma Sacma Sorularla Gelmeyın ! Bi yardım Konusu bu kadar uzatılıyosa ..

danisman

Consultant
Tepki
30
Bak ne güzel bir cümle oluşturmuşsunuz "Sacma Sacma Sorularla Gelmeyin" bunu biraz değiştirelim isterseniz "Saçma isteklerle gelmeyin" ben de tam olarak, işte bunu düşünmüştüm, yöneticilerimiz ilgilenir herhalde böyle bir durumla :)

LifeLocq

Üye
Tepki
0
@danisman
Anlama Sorununuz var heraLde Bak orda YARDIM diye gecen bi laf var . diger cevaplarada bakarsan orda benım sadece logo aradıgımı anlamıs olursun heralde ama anlama problemi oldugundan onuda anlamakta zorluk cekıyosunuz : ) koca sitede tek sen mi varsın ? İstek olabilir sanki özellikle bunu senden istiyoruzda gelip cevap atıyosun konuya Yöneticiler ilgilenirken üyeligide Silin :) reklamcı değilim bu konuyu ögrenci birisi acsa ve ödev konusu dese heralde bundada böle sacma sorularla cevaplar verirsiniz

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt