Böyle Bir Fota Nasıl Yapabilirm

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
resmin Buzlu efekt yapmak istediğiniz bölümünü seçip Filter/Pixelate/Mosaic bölümünden yapabilirsiniz. İsterseniz görsel yükleyebilirim yapamadım derseniz

walasiga

Üye
Tepki
0
Yorumu İçin Teşkkur ederim ama anlatmak istediğim bu değildi Mozaiklemey Bilerek yaptım
'''Bir Resimde 2 sen ''' yanı orda oludgu gbi
2 aynı kişi bir ftoda umarım anlatabilmişimdir
saçmalamış olabilrim İnş anlamışsınızdır :D

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
fotoğrafta farklı birşey göremedim mozayik dikkatimi çekti onu soruyorsunuz sandım ama işin açığı gerçek sorunuzu hala anlamadım :)

Edit : "2 sen" den kastınızı resme bir kez daha bakınca anladım :) Bunu yapmanın başka yolu varmıdır bilmiyorum ama fotoğraf makinesini sabitleyip bulunduğunuz iki konumu farklı farklı çekip bir de zemini boş çektikten sonra dekupe ile yerleştirmek olur. başka bir yolu varsa daha iyi bilen arkadaşlar çıkacaktır.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
yukarıda da dediğim gibi 3 farklı fotoğrafın birleştirilmesi ile olabilir ancak makine sabit olmalı ki zemin de sabit olsun değişen sizin yeriniz olsun ;)

walasiga

Üye
Tepki
0
Malesefki prof fotoğraf makinem yok
ve haricinde 2 farklı konumumu çekip sonrada arka planı çekip dekube işlemımı yapmam lazım
dekube işlemı hakkında bilginiz warsa veya forumda bir konu warmı bilemıyorum ben baktım bulamadım

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
önce magnetic lasso tool ile cismin kenarını otomatik olarak seçin

daha sonra lasso tool ile shift ve alt tuşları yardımı ile otomatik olarak seçilmeyen yerlere rütüşlar yapın

seçilen nesneyi de ctrl+x ile kesin ve zemine yapıştırın

ben bu yöntemi kullanıyorum ama elinizin alışık olmasına da bakar farklı yöntemler de uygulanabilir... biraz kurcalarsanız rahatlıkla yapabilirsiniz

patlıcana takılmayın google den seçilmiş herhangibir görsel :D

Yukarı Alt